Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 28 Mayıs Pazar

FOX TV’nin 28 Mayıs Pazar gününe ait yayın akışı saat 08.00’da Çalar Saat Hafta Sonu ile başlıyor ve birbirinden değerli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en çok izlenen dizilerden birisi olan Savaşçı dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide heyecan doruk noktada olmaya devam ediyor.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 28 Mayıs Pazar

FOX TV’nin 28 Mayıs Pazar gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Çalar Saat Hafta Sonu ile başlıyor. Canlı olarak yayınlanan bu programda dünya üzerinden yaşanan son gelişmeleri üzerine konuşuluyor. Saat 10.45’te ise başrolünde Kutsi’nin yer aldığı Kalbimdeki Deniz dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak. Ardından ise saat 13.00’da Benden Söylemesi programı canlı olarak yayınlanacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 14.00’da eski zamanların en çok izlenen dizilerinden olan Aşk Yeniden dizisinin eski bir bölümü ekranlarda olacak. Saat 16.00’da ise FOX TV’nin en sevilen dizilerinden olan No: 309 dizisinin eski bölümü yayınlanacak. Yayınlandığı günden beri ilgili ile izlenen dizinin eski bölümlerini kaçırdıysanız bu şekilde telafi edebilirsiniz.

Saat 19.00’da Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu programı ekranlarda olacak. Yurt içerisinde ve yurt dışında yaşanan son gelişmeler ve olayların ayrıntılı olarak aktarıldığı bu bültende hafta içerisindeki yenilikleri de öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise saat 20.00’da Savaşçı dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Yayınlandığı günden beri ilgi ile izlenen dizide aksiyon dolu sahneler bitmiyor. Yüzbaşı Kağan Bozok ölüme son derece yaklaşmışken diğer yandan da Kopuz Albay saldırı altında kalarak en yapacağını bilemiyor. Hepsi ve daha fazlası Savaşçı dizisinin yeni bölümünde!

Savaşçı dizisinden hemen sonra da No:309 dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte gece programları da hız kazandı. Saat 01.30’da Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri programı ile sahura hazırlık yapabilirsiniz.