Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe

28 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlarda yerini alacak. Haber bültenin tüm sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte bu bültenden seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İkinci Şans” adlı yerli sinema filmi ekranlara dahil olacak. Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı bu renkli aşk filmi ile kendinizi güzel bir akşama hazırlayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe

Sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini, sabahın ilk saatlerinde FOX TV ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. Hemen ardından 10:45’de “Tutmayın Beni” adlı sinema filmi yayına geçecek. Sabah sabah film keyfi yapmak isterseniz bu keyifli yapımı sakın kaçırmayın! Saatler 13:00’a geldiğinde, “Bizim Hikaye” adlı FOX ekranlarının vazgeçilmez dizisi sizlerle buluşacak. Öğle arasında kahvenizi yudumlarken bu fenomen dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 16:00’a geldiğinde, “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Ekranların renkli dizisi ile gün ortanızı çok daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Saatler 19:00’a geldiğinde, “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına başlıyor. Bültenden tüm gündem konularını ve gelişmelerini öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu, politika ve spor gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeler tek tek gelişmeleri ile birlikte ekranlara aktarılacak.

Haberin Devamı

20:00’da “İkinci Şans” adlı yerli film ile akşamınızı renklendirebileceksiniz. Özcan Deniz’in ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerde oynadığı bu filde hem hüzünlü hem eğlenceli hem de tutku ve özlem dolu sahnelerle karşı karşıya kalacaksınız. 00:15’de “İlk Buluşma” adlı komedi dolu yayın ekranlarda olacak. Bol kahkahalı ve bol eğlenceli anlar sunan programı sevdiklerinizle birlikte seyrederek gecenize hareketlilik katabilirsiniz.

02:15’de “Savaşçı” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Hemen ardından 04:15’de “Rüzgarın Kalbi” adlı dizinin tekrarı sevenleri ile buluşacak. 05:00’da ise aşkın farklı yönlerini gösteren “Kalbimdeki Deniz” adlı dizi tekrar bölümü ile hayranlarının karşısında yer alacak.Gece diziz keyfi yapmak isterseniz bu iki aşk temalı diziyi seyretmeyi düşünebilirsiniz.