Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Aralık Perşembe

28 Aralık Perşembe günü FOX TV yayın akışı sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Dünya üzerinde gelişen ve Türkiye’yi ilgilendiren tüm sıcak gelişmeler, ayrıntılarıyla ekranlarınızda yansıyacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm gelişmelere dair bilgi edinmek istiyorsanız sabah haberlerini mutlaka takipte kalın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümü ekranlarınıza yansıyacak. Sürükleyici kesitleriyle ekranlara muhteşem bir giriş yapan diziyi sakın seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Aralık Perşembe

Sabah ilk saatlerde “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlarınızda. Gündeme bomba gibi düşen tüm sıcak gelişmeleri, ayrıntılı şekilde FOX ekranlarınızdan seyredebilme imkanı bulabilirsiniz. Haber bülteninin hemen ardından 10:00’da “Kaybolan Çiçekler” adlı güncel yaşam programı ile yayın akışı devam edecek. Yine faili meçhul cinayetler ve yıllardır izine rastlanılamayan kayıplar ele alınıyor ve farklı çözüm yolları aranıyor. Programı seyrederken hem hüzünlü anlar yaşayabilir hem de heyecanlı anlar karşısında ekranlarınıza kilitli kalabilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:30’da “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Kahve molanızda bu mükemmel dizi ile TV keyfinizi gerçekleştirebilirsiniz. Saatler 15:00’ı gösterdiğinde “Mehmet Özer ile Mutfakta” adlı yemek programının yeni bölümü karşınıza çıkacak. Birbirinden enfes tatlara imza atan programda yine tariflere ait farklı püf noktalar edinebileceksiniz. Böylelikle beğendiğiniz değişik lezzet tariflerini kolayca mutfaklarınızda deneyebileceksiniz.

Haberin Devamı

Saatler 15:45’e geldiğinde “Şevkat Yerimdar” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü başlıyor. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınızı renklendiren dizi ile komedi dolu anların tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Daha sonra 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı haber bülteni yayına girecek. Bülteni seyrederken; siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve hava durumu gibi daha pek çok konudaki gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümü hayranlarıyla buluşacak. Akşam kuşağınıza hareketlilik katan dizide bu hafta yine birbirinden farklı gelişmeler meydana geliyor. Kalabalık ailenin dramatik hali karşısında hüzünlenecek, komedi dolu kesitleri izlerken de eğlenebileceksiniz. Gece kuşağında ise 00:15’de “Kadın” adlı dizinin tekrarı ile karşı karşıya kalacaksınız. 03:00’da “Kalbimdeki Deniz, 05:15’de ise “İnadına Aşk” adlı iki aşk dizisinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.