Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar

27 Mayıs Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına geliyor. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini anlık olarak bu bültenden seyrederek öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkıyor. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına çeken dizi, mükemmel bir pazar akşamı geçirmenize yardımcı oluyor. Kanala ait yayın akışı hakkın da daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar

Sabah saat 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlar karşısına çıkıyor. Haber dünyasının merak edilen tüm sıcak gelişmeleri sizlerle oluyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya, yaşamdan spora kadar tüm konu alanlarına ait gelişmeleri detaylı şekilde bu sabah bülteninden öğrenebilirsiniz. Ardından saat 11:15’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sevilen fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız hafta sonuna özel olarak yayına geçen tekrar bölümü seyredebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı canlı yayın programı sizlerle oluyor. Alanında uzman kişilerin katılımı ile gerçekleştirilen program, tüm izleyenlerini ekranları başına çekiyor. Canlı yayın programından genel kültür, sağlık, politika, siyaset, yaşam ve spor gibi tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

15:30’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam ediyor. Ekranların sevilen dizisi, eğlenceli ve renkli bir gün ortası geçirmenize yardımcı oluyor. 19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayında yerini alacak. Bültenden sağlık, siyaset, spor, yaşam, politika, emlak, hava durumu ve trafik bilgisi gibi konu alanlarına ait gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yeni bölümü yayında yerini alıyor. Polisiye kesitleri ile ekranları karşısındaki tüm izleyenlerini etkilemeyi başaran dizi ile pazar akşamlarınızı daha renkli kılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gece kuşağında ise sevilen dizilerin, filmlerin ve TV programlarının tekrar bölümleri sizlerle olacak. 00:15’de “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Ekranların sevilen renkli dizisi ile heyecanlı ve dinamik bir gece geçirebilirsiniz. 02:00’da “Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri” adlı dini program yayına geçecek. Sahur vaktinizde seyredebileceğiniz program, dini anlamda pek çok konuda aydınlanmanızı sağlıyor. Saat 04:00’da “Adı:Zehra” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. 05:00’da ise “Kadın” adlı dizinin tekrarı yayında göze çarpıyor.

Haberin Devamı