Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 26 Temmuz Çarşamba

Fox TV 26 Temmuz Çarşamba günü yayın akışı sabahın erken saatlerinde Çalar Saat programıyla başlıyor. Çalar Saat programını Şevkat Yerimdar ve İnadına Aşk takip ediyor. Akşam kuşağından önce Saatli İlker Ayrık Takvimi yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Ardından Ne Seninle Ne Sensiz programı yayınlanıyor. Ne Seninle Ne Sensiz’den sonra sevilen dizi No: 309 yeni bölümü ve yerli sinema filmi olan Hep Yek 2 filmi Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Fox TV 26 Temmuz Çarşamba günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 26 Temmuz Çarşamba

07.15’te Çalar Saat haber programı canlı yayınıyla ekranlara geliyor. Sabahın erken saatlerinde gündeme dair tüm haberleri Çalar Saat aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden de programa katılım sağlayabilirsiniz. Çalar Saat’in hemen ardından Fox TV’nin beğenilen dizilerinden Şevkat Yerimdar yayınlanıyor. Tamamen kendisine özgün tavırlarıyla hareket eden Şevkat’i bakalım bu bölümde neler bekliyor? Ardından aşk, nefret ve nefretin bir arada olduğu İnadına Aşk dizisi Fox TV ekranlarında yayınlanıyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15.55’te İlker Ayrık Takvimi merakla beklenen yeni bölümüyle ekranlara geliyor. İlker Ayrık’ın sunumuyla ekrana gelen programın bu bölümünde bakalım İlker Ayrık bizleri eski günlerden nerelere götürüyor? Birbirinden farklı tiplemeler ile gülmeye hazır olun. Saatli İlker Ayrık Takvimi’nin bitimiyle Ne Seninle Ne Sensiz programının tekrar bölümü yayınlanıyor. Bir önce yayınlanan bölümü kaçıranlar için 16’15’te izlemek için tekrar fırsatı doğuyor.

16.30’da Ne Seninle Ne Sensiz programının yeni bölümü yayına alınıyor. Seda Akgül’ün sunuculuğunu yaptığı programda Psikiyatr Dr. Ümit Yazman ve Uzman Danışman, Avukat Feyza Altun yorumcu olarak yer alıyor. İlişkisini düzeltmek isteyen çiftler tavsiyeler almak ve ilişkilerinde yeni bir sayfa açmak için programa katılacaklar. Programa katılan çiftlerin danışmanlığı ise Aile Terapisti Eda Arduman tarafından yapılacak. Mutlu bir evliliğin nasıl olacağı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız sakın Ne Seninle Ne Sensiz programını sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

20.00’da Fox TV ekranlarının en çok seyredilen yerli dizilerinden No: 309 heyecanla beklenen yeni bölümüyle yayınlanıyor. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı dizi Fox’ta! No:309 bittikten hemen sonra da Hep Yek 2 sinema filmi ekrana geliyor. Hep Yek serisinin ikinci filmi olan bu film serinin diğer filmini hiç aratmıyor kahkahalar içerisinde izleyeceğiniz film 00.15’te Fox TV’de…

Fox TV 26 Temmuz Çarşamba yayın akışında Deli Gönül ve Aşk Yeniden dizileri de yer almaktadır. Ayrıca Ne Seninle Ne Sensiz programının tekrarını da yayın akışında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı