Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Ekim Perşembe

26 Ekim perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlarınızda yerini alıyor. Gündemin nabzını tutan, en acıklı, en sevindirici ve en ciddi olayları sabahın erken saatlerinde ekranlarınızın karşısındayken öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Bizim Hikaye” adlı fenomen dizi ile akşamınıza renklilik ve dinamiklik kazandırabilirsiniz. Yeni dizinin yeni bölümünde yine birbirinden çekişmeli mücadele dolu kesitler yaşanacak. FOX TV yayın akışı hakkında daha derin bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Ekim Perşembe

Sabahın ilk saatlerinde başlayan “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat”, gündeme bomba gibi düşen gelişmeleri tek tek seyircilerine aktarmaya çalışıyor. Haber bülteninin hemen ardından 10:00’da “Kaybolan Çiçekler” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza geliyor. Hafta içi her gün yayında olan programda kayıp dosyaları ve faili meçhul cinayetlere kurban giden hayatlar ele alınıyor. Ekranları karşısındaki seyircilerine en dokunaklı anları yaşatan program üstelik stüdyodaki konuklarını da oldukça etkiliyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:15’de “Mehmet Özer ile Mutfakta” adlı yemek programı başlıyor. Farklı lezzetlerin pişirildiği programda hoş sohbetlere tanıklık ederken diğer yandan da yemek alternatiflerinize yepyeni dokunuşlar getirebileceksiniz. 13:45’de “Bizim Hikaye” adlı yerli dizinin tekrarını seyredebilirsiniz. Akşam kuşağını kaçıranlara özel yayınlanan tekrar bölümü sayesinde tüm merak ettikleriniz cevabını bulacak.

17:00’da “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrarı geliyor. Dizi, asi ruhlu bir genç olan Şevket’in mahallede geçen aile hikayesini konu ediniyor. Hemen ardından saat 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” yayın akışında yer alacak. Gündeme oturan siyasi, sosyal, ekonomik ve sağlık alanındaki hakkındaki tüm gelişmeler haber bülteni ile karşınızda. 20:00’da ise “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümü akşam kuşağına giriş yapıyor. Sürükleyici ve nefes kesen bir bölüm ile yine perşembe gününüz renklenecek.

Haberin Devamı

Gece kuşağında ise sevilen dizilerin tekrar bölümleri karşınıza çıkacak. 23:15’de ekranlara yeni gelen “Kadın” adlı dizinin tekrarını izleyebilirsiniz. 01:14’de aksiyon ve macera dolu “Görevimiz Tehlike 4” sinema filmi ile TV keyfinizi hız kesmeden devam ettirebilirsiniz. 04:00’da eski dizi “İnadına Aşk” tekrar bölümüyle FOX ekranlarında yeniden yansıyor. 05:15’de ise “No:309” adlı dizinin tekrarı yayın akışında yer alıyor.