Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 25 Haziran Pazar

FOX TV’nin 25 Haziran Pazar günkü yayın akışı bayramın ilk günü erken saatlerde Çalar Saat Hafta sonu ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ve diziler ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Gönder Gitsin isimli yarışmanın yeni bölümü ekranlarda olacak. FOX TV’nin 25 Haziran Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 25 Haziran Pazar

FOX TV’nin 25 Haziran Pazar gününe ait yayın akışı saat 08.00’da Çalar Saat Hafta Sonu ile başlıyor. Gündeme dair son detaylar bu programda yayınlanıyor, ayrıca gazete haberlerine ve köşe yazılarına da bu programdan ulaşabilirsiniz. 10.45’te ise sevilen dizi Kalbimdeki Deniz’in tekrar bölümlerinden birisi FOX TV ekranlarına gelecek. Ardından ise Benden Söylemesi isimli program canlı olarak yayınlanacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14.00’da Gülizar isimli yerli sinema filmi yayınlanacak. Pervin ve Suat Karadenizli ailelerin çocuklarıdır ve daha küçükken beşik kertmesi ile sözlenmiş sayılırlar. Suat Avrupa’ya eğitim için gittikten sonra dönmüştür ve Pervin ile evlenmesi söylenmiştir. Pervin ise Suat’ı daha iyi tanıyabilmek için bazı olaylara girer.

14.00’da FOX TV’nin sevilen dizilerinden olan No:309’un tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Arından ise FOX Ana Haber Hafta Sonu ile birlikte haber bülteni başlayacak. Gün içerisinde hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen önemli olaylar ayrıntıları ile birlikte bu bültenden yayınlanacak. Gündeme dair son detayları da bu bültenden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise Gönder Gitsin isimli yarışma programı yer alıyor. Sunucu kısmında Timur Acar’ın yer aldığı yarışmada yine birbirinden renkli anlar yaşanacak. Bu yarışmada her sorunun cevabı dört şıklı olan fotoğraflardan meydana geliyor. Soru ile birlikte yarışmacının karşısına üç adet konu ile alakası olan ve 1 tane de alakası olmayan fotoğraf geliyor. Yarışmacıların yapması gerekense uygun olmayan fotoğrafı bulabilmek!

Bu yarışma programından hemen sonra ise yeni başlayan eğlence programlarından olan İlk Buluşma FOX TV ekranlarında olacak. 02.15’te ise sevilen dizi Dayan Yüreğim’in tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.