Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 25 Ağustos Cuma

Fox TV yayın akışı 25 Ağustos Cuma günü İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat haber programıyla başlıyor. Ardından Kaybolan Çiçekler canlı olarak yayın akışına giriyor. Kaybolan Çiçekler’den sonra Şevkat Yerimdar ve Sen İste Yeter yayınlanıyor. Akşam kuşağı ise Fatih Portakal ile FOX Ana Haber bülteniyle başlıyor. Haberlerden sonra Şevkat Yerimdar’ın yeni bölümü yayınlanıyor. Yayın akışının devamında ise Sen İste Yeter ve Aşk Yeniden’in tekrar bölümleri bulunuyor. Fox TV 25 Ağustos Cuma günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 25 Ağustos Cuma

Fox TV 25 Ağustos Cuma günü yayın akışı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat haber programının canlı yayınıyla başlıyor. Sabahın erken saatlerinde gündeme dair tüm haberler tek tek ekrana getirilip, ayrıntıları inceleniyor. Haberlerden sonra İnadına Aşk yerli dizisi tekrar bölümüyle yayına giriyor. İnadığna Aşk’ın bu bölümünde Defne ile Yalın’ın arasında ipler kopuyor. Bu bölümü kaçıranlar için İnadına Aşk 10.00’da Fox TV ekranlarında! Ardından Kaybolan Çiçekler yayın akışında yerini alıyor. Programda kaybolan çocuklar ailelerine kavuşturuluyor. Her kayıp vakasında farklı bir hikaye ortaya çıkıyor. Kaybolan Çiçekler yeni bölümüyle 10.30’da Fox TV’de yayınlanacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.15’te yerli dizi Şevkat Yerimdar’ın son bölüm tekrarı veriliyor. Yeni bölümü izlemeden önce bu bölümde Şevkat’in başına gelenleri mutlaka izlemelisiniz. Şevkat Yerimdar yerli dizisinin ardından Hande Ataizi’nin sunuculuğunu yaptığı Sen İste Yeter yayınlanıyor. Sen İste Yeter’de birbirinden farklı istekler yerine getiriliyor. Kavuşmalar ve hayallerin gerçekleştiği Sen İste Yeter 16.00’da Fox TV’de yayınlanıyor.

Haberin Devamı

19.00’da Fatih Portakal ile FOX Ana Haber yayınlanıyor. Tüm Türkiye’nin haberleri izlediği Fox Ana Haber programı Fatih Portakalın özgün sunumuyla gerçekleşiyor. 20.00’da yerli dizi Şevkat Yerimdar’ın yeni bölümü yayın akışına giriyor. Şevkat’in eski sevgilisiyle ilgili anlatılanlar ortaya çıkınca Esin ile arası bozuluyor. Evlenme teklifi etmek üzere olan Şevkat, durumu düzeltmek için elinden geleni yapıyor. Şevkat Yerimdar’ın yeni bölümü eğlenceli dakikaları ile Fox TV akşam kuşağında sizlerle olacak.

03.15’te sabah kuşağında Hande Ataizi’nin sunumuyla yayınlanan Sen İste Yeter’in kaçıranlar için tekrar yayını veriliyor. Gözyaşı ile sevincin bir arada olduğu bu bölümü kaçırdıysanız kesinlikle izlemelisiniz. Sen İste Yeter’den sonra yayın akışı sonunda Aşk Yeniden yerli dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Aşk Yeniden yerli dizisinin tekrar bölümü 05.30’da yayınlanacak.