Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe

24 Mayıs Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlıyor. Bültenden siyaset, emlak, yaşam, hava durumu, politika, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri takip edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı renkli dizinin yepyeni bölümü başlayacak. Mahalle yaşantısını anlatan dizide çoğu kez acıklı ve komedi dolu anları bir arada görebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe

Sabah saat 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber bülteninden sağlık, yaşam, ekonomi, politika ve emlak gibi daha akla gelebilecek tüm konu alanları hakkında aydınlatıcı bilgiler edinebilirsiniz. 10:00’da “Kadın” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Favori dizi ile sabah saatleriniz çok daha renkli ve eğlenceli geçecek. 12:45’de “Sizi Böyle Alalım” adlı enfes tariflerin hazırlandığı renkli program yayında yer alıyor. Pınar Altuğ’un sunduğu programı izlerken gün ortanızı çok daha renkli ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Pratik, lezzetli, hafif ve bol çeşitli tarifleri bir arada görebileceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:45’de “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam ediyor. Eğlenceli kesitleri ile tüm hayranlarını güldürmeyi başaran diziyi öğle saatlerinizde izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. 16:30’da “Yasak Elma” adlı diğer fenomen dizinin tekrar bölümü karşınızda olacak. Sevilen bu iki diziyi izleyerek gün ortanızın çok daha renkli geçmesini sağlayabilirsiniz. Saatler 19:00’a geldiğinde, “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Bültenden tüm konu alanlarına ait gelişmeleri takip edebilir ve gündeme dair sıcak gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken akşamınıza renklilik ve heyecan katabilirsiniz. 00:15’de FOX TV ekranlarının sevilen yarışma programı “Milyonluk Resim” karşınıza çıkıyor. Saatler 02:00’a geldiğinde, “Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri” adlı dini program yayın akışına dahil oluyor. Sahur vakitlerinizi dini bilgilerle doldurmak ve daha keyifli, hoş sohbetli anlara başlamak istiyorsanız bu programı sakın kaçımayın. 04:00’da “Adı:Zehra” adlı dizinin tekrar bölümü yayında bulunuyor. 05:00’da ise “Kadın” adlı dizinin tekrarı ekranlar karşısına çıkıyor.