Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba

23 Mayıs Çarşamba gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Haber dünyasının tüm merak edilen sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte ekranlarınız karşısından seyrederek öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde doğru da 20:00’da “Liderler FOX’ta” adlı canlı yayın programı yayına başlayacak. Siyaset alanındaki tüm sıcak gelişmeleri anlık olarak bu canlı yayından takip edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba

Sabah saat 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasının tüm gelişmelerini sabahın ilk saatlerinde ekranlarınızdan izleyebilirsiniz. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Kadın” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını seyretmeyi sakın unutmayın. 12:45’de “Sizi Böyle Alalım” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı yemek programı başlıyor. Pınar Altuğ’un sunduğu programdan sağlıklı, bol çeşitli, pratik ve renkli tarifler öğrenebilme şansı elde edeceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:45’de “Şevkat Yerimdar” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. Komedi dolu kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları başına toplayan diziyi izleyerek öğle vaktinizi daha renkli hale getirebilirsiniz. 16:30’da “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Ekranların sevilen dizisi ile mükemmel bir TV keyfi sizleri bekliyor. Saatler 19:00’a geldiğinde, “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışında olacak. Bültenden siyaset, emlak, yaşam, hava durumu, spor ve politika gibi tüm konu alanlarına dair gelişmeleri inceleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Liderler FOX’ta” adlı canlı yayın programı yayına başlayacak. Canlı yayın programından seçime doğru tüm gelişmeleri anlık olarak takip edebilirsiniz. Heyecanlı ve sürükleyici geçen program ile güzel bir akşam saati geçirebilirsiniz. 23:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Ardından 01:00’da “Şevkat Yerimdar” adlı dizi komedi dolu anları ile tüm hayranlarını ekranları başına topluyor.

02:00’da “Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri” adlı canlı yayın programı başlayacak. Sahur vaktinde başlayan programdan dini anlamda pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz. Saatler 04:00’da “Adı:Zehra” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Saatler 05:00’a geldiğinde de “Kadın” adlı dizinin tekrarı yayın akışına geçiyor.