Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba

Fox TV yayın akışı 23 Ağustos Çarşamba günü İsmail Küçükkaya İle Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Ardından yerli dizi İnadına Aşk tekrak bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Kaybolan Çiçekler ve Sen İste Yeter programlarının canlı yayınları yer alıyor. Akşam kuşağı başlangıcı Fatih Portakal ile FOX Ana Haber programıyla yapılıyor. Haber programından sonra yerli dizi Şevkat Yerimdar yayınlanıyor. Şevkat Yerimdar bittikten sonra Bu Sayılmaz sitcom dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor. Gece kuşağında da Çanakkale 1915 yerli sinema filmi yayınlanacak. Fox TV 23 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba

Fox TV 23 Ağustos Çarşamba günü İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Sabahın erken saatlerinde İsmail Küçükkaya ile gündemin tüm haberlerini öğrenebilirsiniz. Ardından yerli dizi İnadına Aşk yayınlanıyor. İnadına Aşk’ın bu bölümünde eğlenceli sahneler sizleri bekliyor. İnadına Aşk’tan sonra Kaybolan Çiçekler programı canlı olarak Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Uzun süredir ailelerini göremeyen çocuklar, Kaybolan Çiçekler’de aileleriyle bir araya geliyor. Kaybolan Çiçekler canlı yayınıyla 10.30’da Fox TV’de!

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.15’te Şevkat Yerimdar yerli dizisi yayın akışına tekrar bölümüyle giriyor. Şahsına münhasır tavırlarıyla izleyicilerin gönlünü çalan Şevkat’in bu bölümde de başı beladan kurtulmuyor. Şevkat Yerimdar’ın bu tekrar bölümünden sonra Hande Ataizi ile Sen İste Yeter programı yayın akışında yerini alıyor. Hande Ataizi’nin sunumuyla gerçekleşen programda birbirinden farklı istekler yerine getiriliyor. Sen İste Yeter canlı yayınıyla 16.00’da Fox TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

19.00’da akşam kuşağı Fatih Portakal ile FOX Ana Haber’de başlıyor. Eleştirel bakış açısıyla Fatih Portakal güncel haberleri sizlerle buluşturuyor. Haber programından sonra ise Şevkat Yerimdar tekrar yayınlanıyor. Ardından yeni bölümü merakla beklenen bir sitcom dizisi Bu Sayılmaz yayınlanıyor. Gülmeye hazırsanız Bu Sayılmaz 22.45’te Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

00.45’te yerli sinema filmi Çanakkale 1915 yayınlanıyor. Balkan Savaşları ve Rus Harbi döneminde Osmanlı Devleti’nin zor anları filmde konu alınıyor. Oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Ufuk Bayraktar, Serkan Ercan, Baran Akbulut ve Rıza Akın’ın bulunduğu filmde Çanakkale Savaşında yaşananların hepsi farklı bir bakış açısıyla işleniyor. Fox TV yayın akışının gece kuşağında ise Aşk Yeniden yerli dizisinin tekrar bölümü yer alıyor. Aşk Yeniden tekrar bölümü 05.00’da Fox TV ekranlarında yayınlanıyor.