Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar

22 Nisan Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı sabah 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ile başlıyor. Hafta sonuna özel olarak ele alınan haber bülteninden sağlık, siyaset, ekonomi, yaşam ve emlak gibi daha pek çok konu alanlarına özgü gelişmeleri analiz edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınız karşısına çıkacak. Polisiye kesitler sunan dizinin yeni bölümünü seyrederken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar

Sabah ilk olarak 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı bülten ekranlarınız karşısına çıkacak. haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve gündem olaylarını tek tek bu sabah bülteninden izleyerek öğrenebilirsiniz. Ardından 11:15’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu hafta sonuna özel tekrar bölümünü değerlenebilirsiniz. 13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Güncel yaşama özgü tüm merak ettikleriniz bu renkli ve hareketli yayın ile ekranlarınız karşısına çıkartılıyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya, ekonomiden yaşama kadar uzanan tüm gündem gelişmelerini bu programdan öğrenebileceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:30’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken mükemmel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Her karesinde eğlenceli ve komedi dolu kesitler sunan dizi ile güzel bir gün sizleri bekliyor. 19:00’da “FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni ekranlara geçiyor. Haber dünyasının tüm gündem gelişmelerini tek tek detayları ile birlikte bu akşam bülteninden takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü ekranlarınız karşısında oluyor. Polisiye kesitler sunan fenomen dizi ile hafta sonu akşamınız çok daha hareketli geçecek. Sevilen dizinin yeni bölümünü izleyerek güzel anlar yaşayabilirsiniz. 00:15’de “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlıyor. Dizinin yeni bölümünü seyretmeyi unuttuysanız bu tekrarını keyif içinde seyredebilirsiniz. 03:00’da “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. 05:30’da ise “Adı:Zehra” adlı dizinin tekrarı sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü izleyerek yaşanan olayları tek tek analiz edebilirsiniz.