Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe

FOX TV kanalının 22 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat isimli gündem ve haber programı ile başlıyor ve gündüz kuşağı programları ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Çoban Yıldızı dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. FOX TV’nin 22 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe

FOX TV'nin 22 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat programı ile başlıyor. Bu programda bir gün öncesinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli olaylar ayrıntıları ile aktarılırken o güne dair de değerlendirmelerde bulunuluyor. Ardından ise Kaybolan Çiçekler isimli program başlayacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.45'te ise yeni başlayan programlardan olan Pınar Altuğ ile Ramazan Lezzetleri isimli program FOX TV ekranlarında olacak. Bu programdan Ramazan sofralarınız için kolay ve doyurucu lezzetlerin tariflerini öğrenebilirsiniz. Ardından ise ekranların sevilen dizisi No:309'un eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

19.00'da Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber başlayacak. Gün içerisinde meydana gelen olaylar ve dünyadan haberler, ayrıntıları ile bu saatte ekranlara gelecek.

Bugünün akşam kuşağında ise sevilen dizi Çoban Yıldızı'nın yeni bölümü yayınlanacak. Bu hafta 17. Bölümü yayınlanacak olan dizide heyecan ve olaylar bitmek bilmiyor. Ürgüp'e dönme fikri hem Zühre'yi hem de Seyit'in alt üst olmasına neden olmuştur. Seyit Erdal ile dertlerini paylaşırken, Zühre'nin tek dayanağı Sırma olmaktadır. Fakat bir gece anide konak yer yerinden oynar ve olaylar tekrardan başlar.

Haberin Devamı

Çoban Yıldızı dizisinden hemen sonra ise Şevkat Yerimdar dizisinin tekrar bölümlerinsen birisi ekranlara gelecek. Her bölümü ayrı kahkaha tufanı yaratan diziyi kaçırmamalısınız. Ardından ise Ramazan gecelerini dolduran Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri programı ekranlara gelecek. Ramazanın önemine değinilirken diğer yandan da bu aya ait duaların paylaşımı yapılacak.