Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma

Fox TV’de 22 Eylül Cuma günü yayın akışı sevilerek izlenen haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat ile başlayacak. Sabah kuşağı Fox TV’de Memet Özer ile Mutfakta, Kaybolan Çiçekler ve Sen İste Yeter programlarının canlı yayını ile devam edecek. Kalbimdeki Deniz adlı yerli dizinin tekrar bölümünün Fox TV’de yayınlanmasından sonra, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’i izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Şevkat Yerimdar yeni bölümü ile Fox TV ekranlarında olacak.

Fox TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma

Fox TV’de 22 Eylül Cuma günü yayın akışı, kitleler tarafından sevilen haber spikeri İsmail Küçükkaya’nın sunduğu İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat adlı sabah haber programının canlı olarak yayınlanması ile başlayacak. Programda İsmail Küçükkaya’nın da yorumlarda bulunduğu gelişmeler ve gündeme dair haberler paylaşılıyor, sosyal medya üzerinden izleyici ile de iletişim kurulan bir program yayınlanıyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.15’te yine canlı olarak Fox TV ekranlarında Memet Özer’in başarıyla sunduğu Mehmet Özer ile Mutfakta adlı yemek programı yayınlanıyor olacak. Her bölümünde birçok uzman ismin ve farklı konukların Memet Özer’e eşlik ettiği programda keyifli sohbetler ve bilgilendirici konular eşliğinde birçok lezzetli yemeği tanıyabilir ve tarifini öğrenebilirsiniz.

10.45’te, Fox TV’nin sevilen ve çok izlenen programlarından olan Kaybolan Çiçekler Fox TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İnci Ertuğrul’un dikkat çeken sunumuyla ekrana gelen programda birçok kayıp olayı ve faili meçhul cinayetler ve olaylarla ilgili konuklar stüdyoda ağırlanıyor.

Haberin Devamı

13.30’da, ünlü oyuncu ve sunucu Hande Ataizi’nin sunumu ile Sen İste Yeter adlı program canlı olarak ekranlarda olacak. Programda hem hayata dair birçok drama şahit olabilir, hem de konukların hayatlarının hayallerinin gerçekleşmesini izleyebilirsiniz.

16.15’te Fox TV ekranlarında sevilen dizi Kalbimdeki Deniz’in tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Dizide ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi, başarılı oyuncu Özge Özberk başrol oyuncuları. Ayrıca dizide Yeşim Ceren Bozoğlu, Hazal Adıyaman, Hakan Eratik gibi oyuncular da rol alıyor. Dizide, iki çocuğu ve aşık olduğu kocası ile mutlu bir hayat süren bir kadının, kocası kaybolduktan ve başka bir kadınla yeni bir hayat kurduğunu öğrendikten sonra yaşadıkları anlatılıyor.

19.00’da, Türkiye’nin en sevilen haber spikerlerinden Fatih Portakal’ın sunduğu Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yayınlanacak. Programda hem özel olarak hazırlanmış haberleri hem de Fatih Portakal’ın sevilen haber yorumlarını izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’de ise, başrolünde Özgürcan Çevik’in oynadığı severek izlenen dizi Şevkat Yerimdar’ı yeni bölümü ile Fox TV’de izleyebilirsiniz.