Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar

21 Ocak Pazar gününe dair FOX TV yayın akışı, 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile başlıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak olaylar ve gelişmeler, ayrıntılarıyla ekranlarınızda yer alacak. Sabahın erken saatlerinde gündemden haberdar olmak istiyorsanız bülteni takip etmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı aksiyon dolu dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek için haberimizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar

Sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı canlı haber bülteni ile tüm gündem gelişmelerinden haberdar olabileceksiniz. Haber bülteninin hemen ardından saat 10:45’de “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza geliyor. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız sakın üzülmeyin! Hafta sonuna özel bu tekrar bölümü izleyerek tüm gelişmeleri takip edebileceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı keyifli bir program gün ortasında gelecek. Her hafta farklı konukların katılımı ile renklendirilen yayında; Sağlıktan spora, yaşamdan ekonomiye, yemekten diyete kadar daha pek çok konu üzerine konuşuluyor. Gündemin en sıcak gelişmeleri, farklı kaynaklarla ve özel sokak röportajları ile ekranlara getiriliyor. Gün ortanızda bilgilendirici dolu bir program seyretmeyi isterseniz kaçırmayın.

15:30’da “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 19:00’da “Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu” adlı haber bülteni sizlerle oluyor. Haber dünyasının tüm gündem gelişmelerini, FOX ekranlarınızdan detaylı şekilde öğrenebileceksiniz. Siyaset, ekonomi, sağlık, beslenme, yaşam, hava ve yol durumu gibi geniş içeriği ile tüm gündem hakkında merak ettikleriniz ekranlarınıza gelecek.

Haberin Devamı

20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yeni bölümü ile sürükleyici ve aksiyon dolu bir akşama giriş yapabileceksiniz. Gerilim dolu kesitleri ile çoğu zaman yaşananlara hayret edecek ve gecenin nasıl ilerlediğine inanamayacaksınız. 00:30’da “Kadın” adlı sevişen dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Dizinin son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız mutlaka ekranlarınızın karşısına geçin. Sürükleyici anları ile dikkati çeken dizi, bir kez daha hayranlarını ekranları karşısına toplayacak. Ardından 02:45’de “Komşular” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. 03:45’de “Stil Avcıları” adlı programın, saat 05:30’da ise “İnadına Aşk” adlı dizinin tekrarı ile geceniz daha renkli ve sürükleyici hale gelecek.