Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? 21 Haziran Perşembe

21 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden gündeme dair tüm gelişmeleri ayrıntıları işe birlikte izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kan Kardeşler” adlı sinema filmi sizlerle buluşacak. Saat 20:00’da FOX ekranlarınızdaysanız bu filmi seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını seyredebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? 21 Haziran Perşembe

Sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni yayın akışında yerini alacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve politika gibi tüm gündem konularını inceleyebilme imkanı elde edebilirsiniz. Ardından 10:45’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin tekrarını seyrederek sabahınızı çok daha keyifli ve renkli şekilde geçirebilirsiniz. 13:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. Aksiyon ve macera dolu sahneleri ile tüm izleyenleri güldüren dizi ile gün ortanızı çok daha güzel şekilde geçirebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 16:15’e geldiğinde, “FOX ekranlarının sevilen heyecan dolu dizisi “Şevkat Yerimdar” ekranlar karşısında olacak. Sevilen renkli dizi, tüm hayran kitlesini bir kez daha ekranlara çekecek. Çoğu zaman samimi sahneler sunan bu dizi, tekrar bölümleri ile tüm hayranlarını etkilemeyi başarıyor.

19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlara dahil oluyor. Akşam bülteninden siyaset, emlak, politika ve hava durumu gibi tüm gündem başlıklarına dair gelişmeleri öğrenme şansı yakalayacaksınız. 20:00’da İlker Ayrık’ın sunumu ile yayına devam eden “Yaparsın Aşkım” adlı eğlenceli yarışma ekranlara dahil olacak. Çiftlerin birbirleriyle kıyasıya mücadele gösterdiği bu yarışmada yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Büyük ödül uğruna çaba gösteren çiftler eşliğinde akşamınızı çok daha renkli geçirmeye şimdiden hazır olun!

Haberin Devamı

23:15’de “Robocop” adlı sinema filmi sizlerle buluşuyor. Aksiyon ve heyecan dolu sinema filmi ile akşamınız çok daha renkli geçecek. Gecenin devamında ise eski dizilerin ve yarışmaların tekrarları ile karşı karşıya kalacaksınız. Saatler 03:30’a geldiğinde, “İnadına Aşk” adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir dizi keyfi yaşayabilirsiniz. 05:30’da ise “Kalbimdeki Deniz” adlı dizinin tekrar bölümü sevenlerini karşılayacak.