Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe

21 Aralık Perşembe günü FOX TV yayın akışı sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile güne merhaba diyor. Haber dünyasının en güncel ve en tarafsız gelişmelerini detaylı şekilde ele alan haber bültenini seyrederek gündeme dair tüm merak ettiğiniz konuları öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizi yayına başlayacak. Sürükleyici kesitleriyle öne çıkan yeni bölümü izleyerek keyif dolu bir perşembe akşamı geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi takipte kalabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe

Sabah ilk olarak “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile karşı karşıya kalacaksınız.Siyasetten sağlığa, ekonomiden spora kadar uzanan geniş bir konu içeriği ile tüm ayrıntılı haberler ekranlarınıza gelecek. Haberin nabzını tutan tüm gelişmeleri detaylı şekilde izleyebilirsiniz. Hemen ardından 10:00’da “Kaybolan Çiçekler” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza girecek. Faili meçhul cinayetlerden kayıplara kadar uzanan pek çok konu masaya yatırılmaya devam ediyor. Yürek burkan tüm acıklı hikayeler gerçeklerle buluşuyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:45’i gösterdiğinde “Stil Avcıları” adlı moda programı ekranlara dahil oluyor. Moda programı seyrederken, sezonun en trend giyimleri hakkında çıkarımlarda bulunabilir ve eğlence dolu bir TV saati gerçekleştirebilirsiniz. 15:00’da “Mehmet Özer ile Mutfakta” adlı nefis yemek tariflerinin yapıldığı program yayına başlıyor. Enfes tariflere imza atan ünlü sunucu, aynı zamanda tariflere ait püf noktalar, pişirme ve servis önerileri gibi konularda da sizlere tüyolar verecek. Gün ortasına denk gelen programı sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

16:00’da sevilen dizi “Bizim Hikaye” tekrar bölümüyle bir kez daha sevenlerinin karşısında. Hafta içi her gün aynı saatte sevilen dizinin tekrar bölümlerini seyredebilirsiniz. 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” ile akşam haberleri yayında yerini alacak. Gündemin en sıcak ve en güncel gelişmelerini ekranlarınız karşısından takip edebilir ve bilmediğiniz olayları öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümüyle akşam kuşağı başlayacak. Nefes kesen anlarıyla sevenlerini bir kez daha ekranları başına kilitleyecek olan diziyi ailenizle birlikte seyredebilirsiniz. Yeni bölümde yine birbirinden inanılmaz olaylar yaşanacak… Merak ettiğiniz kesitleri tam anlamıyla öğrenmek için mutlaka seyretmelisiniz. 02:30’da “Kalbimdeki Deniz” adlı aşk temalı dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor. Hemen ardından saat 05:15’de ise “İnadına Aşk” adlı sevilen eski dizinin tekrarı sizlerle oluyor.

Haberin Devamı