Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Temmuz Perşembe

Fox TV’nin 20 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Çalar Saat isimli haber programı ile başlıyor ve gün boyunca da eğlenceli programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Zor Ölüm 4 isimli yabacı sinema filmi yer alıyor. Fox TV’nin 20 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Temmuz Perşembe

Fox TV’nin 20 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı sabahleyin 07.15’te Çalar Saat isimli haber programı ile birlikte başlıyor. Dünyanın ve ülkemizin gündemindeki son olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlara getiriliyor. Çalar Saat programından sonra ise No: 309 dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Dizinin başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı yer alıyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da İnadına Aşk dizisinin tekrar bölümlerinden birisi Fox TV ekranlarına gelecek. İnadına Aşk dizisinde en büyük aşklar nefretle başlar deyimi konu olarak alınmış. Defne, Karadenizli ailenin akıllı, zeki ama bir o kadar da hırçın kızıdır. Bilgisayar Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra hemen bir şirkette işe girer. Erkek başrolümüz olan Yalın ise, o şirketin patronudur. İkilinin garip şekilde karşı karşıya gelmesi ile birlikte olaylar başlar.

16.30’da Ne Seninle Ne Sensiz isimli program canlı olarak ekranlara gelecek. Avukat Feyza Altun, Sunucu Seda Akgül ve Psikiyatr Dr. Ümit Yazman ile birlikte ekranlara gelen programda ilişkilerini düzeltmek isteyen çiftler yer alacak.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise yabancı sinema filmlerinden Zor Ölüm 4 yer alıyor. ABD yapımı olan film bir aksiyon filmidir. Dedektif John, ayrılma eşiğine geldiği karısıyla barışmak için Los Angeles’a gelir. Holly’nin yer aldığı parti de bir plazadadır. John, plazaya girdiğinde kıyafetlerini değiştirebilmek için oradaki odalardan birisine girer. Bu esnada da bir grup terörist binayı kuşatır. Ellerinden kıl payı kurtulabilen tek kişi ise dedektiftir.

Zor Ölüm 4 filminden hemen sonra ise İlk Buluşma isimli programın yeni bölümü ekranlara gelecek. Ardından ise yerli bir sinema filmi yayınlanacak.