Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mayıs Pazar

20 Mayıs Pazar gününe ait FOX TV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detaylı şekilde bu bültenden seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da başlayan “Savaşçı” adlı dizi ile yayın devam ediyor. Aksiyon, gerilim ve macera dolu sahneleri ile tüm hayranlarını ekranlara kilitleyen diziyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mayıs Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı bülten karşınıza çıkıyor. Bülteni seyrederken habere dair tüm sıcak gelişmeleri takip edebileceksiniz. Siyasetten, sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan hava durumuna kadar tüm konu başlıklarına dair gelişmeler bir bir ekranlarınızda yer alacak. Ardından saat 11:15’de “Yasak Elma” adlı FOX ekranlarının sevilen heyecanlı dizisi başlıyor. Sevilen heyecan dolu dizi ile mükemmel bir hafta sonu sabahı yaşayabilirsiniz.


FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı güncel yaşam programı sizlerle oluyor. Yaşama dair her konudaki gelişmelerin ele alındığı program ile dolu dolu bir öğle vakti geçirebileceksiniz. Gündüz kuşağının sevilen programına bu hafta yine birbirinden farklı değerli konuklar katılıyor ve heyecan dolu anlar yaşanıyor. Saatler 15:30’a geldiğinde, “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen renkli dizi ile gün ortanızı daha heyecanlı, renkli ve keyifli hale dönüştürebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayın akışında olacak. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına dair olan gelişmeleri bu bültenden seyrederek öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yepyeni bölümü yayına başlayacak. Her karesinde farklı aksiyon ve macera dolu anlar yaşatan diziyi soluksuz seyredebileceksiniz.

Gecenin ilerleyen saatlerine doğru sevilen renkli dizileri, filmlerin ve TV programların tekrarları ile yayın akışına devam ediliyor. Gece ilk olarak 00:15’de “Milyonluk Resim” adlı yarışma programı karşınıza çıkacak. Gecenize hareketlilik katan programı ailenizle birlikte keyif içinde FOX ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 01:30’da “Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri” adlı canlı yayın programı başlayacak. 04:00’da “Adı:Zehra” adlı dizinin tekrar bölümüne rastlayabilirsiniz. 05:00’da ise “Kadın” adlı dizinin tekrarı yayında olacak.