Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Kasım Perşembe

2 Kasım Perşembe günü FOX TV, 07:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” haber bülteni ile yayın akışına geçiyor. Dünya gündemine ait tüm gelişmeler ve en sıcak haberler sabahın ilk saatleri ile ekranlarınıza gelecek. Gündeme dair merak ettiklerinizi FOX haber ile kolayca öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise fenomen dizi “Bizim Hikaye” yepyeni heyecanlı bölümü ile yayın akışına geçiyor. Ailenizle birlikte sevilen diziyi izlerken güzel bir perşembe akşamı geçirebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Kasım Perşembe

Sabah “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlarınıza geliyor. Sosyal yaşam, sağlık, ekonomi ve siyaset gibi tüm konulara dair merak ettikleriniz Çalar Saat ile ekranlarınızda…10:00’da “Kaybolan Çiçekler” adlı güncel program yayına başlayacak. Capcanlı yayın ile ekranlarınıza gelen programda yine faili meçhul cinayetler, birbirinden acıklı kayıp dosyaları ve farklı yaşam öyküleri ele alınıyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Stil Avcıları adlı moda yarışması gün ortanızı renklendirmeye devam ediyor. FOX ekranlarına yeni bir başlangıç yapan yarışma ile siz de ekranlarınız karşısında kombin önerilerine dair ipuçları yakalayabilirsiniz. 15:00’da “Mehmet Özer’le Mutfakta” adlı yemek programı yayın akışına geçiyor. Yeni bölümüyle gelen programda yemek yapmaya dair püf noktalar öğrenirken diğer yandan da tarif defterinize yeni lezzetler ekleyebileceksiniz.

15:45’de “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. Hemen ardından 19:00’da “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber” ekranlara geliyor. Gündeme dair en sıcak gelişmelerle başlayan ve diğer mühim olaylarla devam edilen haber bülteni sayesinde merak ettiklerinize tarafsız şekilde cevap bulabileceksiniz.

Haberin Devamı

Haberlerden hemen sonra 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı yerli dizi yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Dramatik bir yaşam öyküsü bulunan bir aile ve diğer yanda ailesi için çaba gösteren bir kız…. Hayatın akışına kapılmış farklı olaylar silsilesi ile her gün farklı bir şok yaşayan ailede bakalım bu bölüm neler dönecek? Bazen eğlencenin bazen dramatik anların göze çarptığı sahnelere adeta bayılacaksınız. 23:13’de de Selçuk Yöntem’in sunuculuyla ekranlara gelen “Milyonluk Resim” adlı program ile tanışacaksınız. Sorularla görsellerin harmanlandığı yarışma programında toplamda 12 soru soruluyor. Her sorudan önce karşınıza bir resim çıkıyor ve bu resme bağlı sorular ekrana geliyor. Genel kültür sorularını bilenler yarışmanın sonunda büyük ödülün sahibi olabilecek.

00:30’da “Kadın” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara giriş yapacak. Dizinin bitiminden hemen sonra 03:00’da “Stil Avcıları” gündüz kuşağına ait yayınıyla yeniden sevenleriyle buluşuyor. 05:15’de ise “No:309” adlı yerli dizinin tekrarı karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı