Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Nisan Perşembe

19 Nisan Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeler, detayları ile birlikte bu bültende ele alınıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü sizlerle olacak. Renkli kesitler sunan dizi ile mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Nisan Perşembe

Sabah Saat 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni yayına başlıyor. Haber dünyasının tüm merak edilen sıcak gelişmelerini, anlık olarak bu haber bülteninden izleyebilirsiniz. Ardından 10:00’da “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Sabah saatlerinde dizi izlemeyi seviyorsanız FOX ekranlarının bu yeni dizisini değerlendirebilirsiniz. Saatler 12:45’e geldiğinde, “Sizi Böyle Alalım” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı yemek programı yayına geçecek. Pınar Altuğ’un sunduğu program; pratik, lezzetli, çeşitli ve değişik tarif skalası ile tüm herkesi ekranları karşısına toplayacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:45’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlıyor. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederek mükemmel bir gün ortası geçirebileceksiniz. Ardından 16:30’da “Şevkat Yerimdar” adlı komedi dolu dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Her karesinde keyif dolu anlar vaat eden diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyerek gün ortası renklendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar tüm konu alanlarına özgü gelişmeler detayları ile birlikte ekranlarınıza geçecek. 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin heyecan ve keyif dolu yeni bölümü sizlerle oluyor. FOX ekranlarının vazgeçilmez dizisi ile perşembe akşamlarınız çok daha renkli geçecek.

Gece kuşağında ise sevilen dizilerin ve TV programlarının tekrar bölümlerini seyrederek güzel anlar geçirebilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde ilk olarak “Yasak Elma” adlı yeni dizinin tekrar bölümü başlayacak. 00:15’de başlayan dizi ile gecenizi çok daha renkli ve eğlence bir atmosfere bürüyebilirsiniz.

Ardından 03:00’da “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Komedi dolu kesitler sunan dizi ile bol kahkahalı anlara şimdiden hazır olabilirsiniz. 05:30’da ise “Adı:Zehra” adlı heyecan verici dizinin tekrar bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Ekranların vazgeçilmez dizisi ile geceniz çok daha eğlenceli ve sürükleyici geçecek.

Haberin Devamı