Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe

18 Ocak Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı sabah, 07:15'de "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" adlı ana haber bülteni ile başlangıcı yapıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve olaylar, ayrıntılı şekilde ekranlarınıza getiriliyor. Akşam saatlerinde ise "Bizim Hikaye" adlı dizinin renkli yeni bölümü yayında yerini alacak. Hayran kitlesinin ekranları karşısına kilitleneceği yeni bölümü izlerken hem eğlenecek hem de akşamınıza renk katacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe

Sabah ilk olarak 07:15'de "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" adlı haber bülteni sizlerle. Gündeme dair tüm gelişmeleri sabahın ilk saatlerinde bu haber bülteninden öğrenebilir ve merak ettiğiniz konulara detaylı şekilde cevap bulabilirsiniz. Ardından 10:00'da "Sizi Böyle Alalım" adlı yemek programı yayına geçecek. Birbirinden hünerli konukların katılımı ile daha renkli bir hale bürünen yayın, hem lezzetli hem de sağlıklı enfes tarifler hazırlamanızı mümkün kılıyor. Sabah saatlerinizi FOX TV ekranlarında geçirmek isteyenlerdenseniz izlemeyi unutmayın!

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00'a geldiğinde "Bizim Hikaye" adlı renkli mahalle dizisinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından 13:00'da "Şevkat Yerimdar" adlı dizinün tekrarı ile yayın devam ediyor. Gün ortanızda renkli bir dizi seyrederek gününüzü daha keyifli kılmak için bu fenomen diziyi seyredebilir ve son bölümde yaşananlardan haberdar olabilirsiniz.

16:00'da "Yaparsın Aşkım" adlı eşlerin yarıştığı renkli yarışma programı ekranlarınıza geliyor. İlker Ayrık'ın sunumu ile gerçekleştirilen yayında, eşler birbirine destek olurken heyecanla karışık farklı sahneler ortaya çıkıyor. Farklı kulvarlarda yarışan çiftleri izlerken hem eğlenceli anlara ortak olabilecek hem de gün ortanızı daha heyecanlı hale getirebileceksiniz.

Haberin Devamı

Programı, hafta içi her gün aynı saatte FOX ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

Saatler 19:00'a geldiğinde "Fatih Portakal ile FOX Ana Haber" bülteni ekranlarınızda. Haber dünyasının nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, detayları ile tek tek sizlere aktarılıyor. Siyaset, ekonomi, yaşam, sağlık, alışveriş, hava durumu, trafik ve spor gibi daha pek çok konuda geniş içeriği ile gündemin her noktasından bilgi edinebileceksiniz. Saat 20:00'da "Bizim Hikaye" adlı dizinin yepyeni bölümü sevenleriyle buluşacak. Akşamınızı daha eğlenceli ve keyifli geçirmek için fenomen dizinin yeni bölümünü sakın seyretmeyi unutmayın!

Gece saatlerinde 23:45'de "Kadın" adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sürükleyici anlar sunan dizide, son bölüm neler yaşandığını merak ediyorsanız bu tekrar bölümü izleyebilir, tüm merak ettiğiniz gelişmelere yanıt bulabilirsiniz. 02:30'da "Kalbimdeki Deniz", 05:15'de "Aşk Yeniden" iki sevilen dizisinin tekrarı ekranlarınızda yerini alacak.

Haberin Devamı