Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Mart Pazar

18 Mart Pazar gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteniyle ekranlar karşısına çıkıyor. Haber dünyasının merak edilen güncel gelişmelerini detayları ile bu bültenden öğrenebileceksiniz. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete kadar akla gelebilecek pek çok konu hakkındaki gelişmeler sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı polisiye dizinin yepyeni bölümü ile karşılaşabileceksiniz. Heyecan dolu anlar yaşatan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek akşamınızı daha keyifli hale getirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Mart Pazar

Sabah ilk olarak 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteni yayına geçecek. Haberin nabzını tutan sağlık, ekonomi, siyaset, yaşam ve spor gibi daha pek çok konu alanına özgü gelişmeler ekranlarınıza aktarılıyor. Ardından 10:45’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Sevilen dizinin son bölümünü seyredemediyseniz bu tekrar bölümünü izleyerek merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenebilirsiniz. 13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı güncel yaşam programı başlıyor. Yaşamın içinden çıkan pek çok konuyu bu programdan öğrenebilirsiniz. Değerli konukların katılımı ile daha renkli hale gelen programı kahvenizi yudumlarken seyredebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:30’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümü ile gününüzü daha renkli ve keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Ardından 19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlarınıza dahil olacak. Sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa ve emlak gibi akla gelebilecek konu alanlarına özgü tüm merak ettiğiniz gelişmeleri tek tek öğrenerek akşam kuşağına giriş yapabileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Her karesi heyecan, aksiyon ve gerilim dolu olan dizi, hayranlarına nefes kesen anlar yaşatıyor. Yeni bölümünde yine birbirinden farklı olaylar gerçekleşiyor, gizemli planlar hayata geçirilmeye çalışılıyor. Pazar akşamınızı daha hareketli ve renkli hale getirmek istiyorsanız sakın kaçırmayın.

00:15’de “İlk Buluşma” adlı kamera şakası yapan renkli program sizlerle. Geceye bol kahkahalı bir giriş yapmak isterseniz bu programı seyretmeden geçmeyin. Ardından sevilen dizilerin tekrar bölümlerini izleyerek devam edebilirsiniz. Saatler 01:45’e geldiğinde, “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. 04:00’da “Kalbimdeki Deniz” adlı dizi başlıyor. 05:45’de ise “No:309” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına geçiyor.