Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Aralık Pazar

17 Aralık Pazar günü FOX TV yayın akışı sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Haber dünyasına ait son dakika gelişmelerinin detaylı şekilde ele alındığı bültenden tüm gündem ayrıntılarını öğrenebilme fırsatı bulabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı aksiyon ve macera dolu dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen sürükleyici dizinin yeni bölümüyle pazar akşamınıza hareket katabilir ve heyecanlı anları tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Kanalın yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Aralık Pazar

Sabahın ilk saatlerinde “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” yayını sizlerle… Haber dünyasına ait tüm gelişmeleri ayrıntılı ve çarpıcı şekilde öğrenmek istiyorsanız mutlaka bu sabah bültenini seyretmeliniz. Hemen ardından saatler 10:45’i gösterdiğinde “Bizim Hikaye” adlı sevilen mahalle dizisinin tekrar bölümü ekranlarınızda olacak. Dram ve komedi karışımı dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız pazar sabahı tekrarını izleyerek tüm detaylardan haberdar olabilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda… Sokak röportajları ve güncel gelişmeleri ile hayatın hemen hemen her alanına değinen programda, samimi ve sıcak sohbetlere de tanıklık edebileceksiniz. 15:30’da “Şevkat Yerimdar” adlı sevilen komedi dolu dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Ardından 19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu” canlı canlı yayına başlıyor. Haberin merkezine oturan tüm güncel gelişmeler; ayrıntılı, tarafsız ve çarpıcı başlıklarla ekranlarınızda yerini alacak. Bültenin bitiminden sonra 20:00’da “Savaşçı” adlı diziyi izleyerek akşamınıza dinamik bir duruş getirebilirsiniz. Her karesi aksiyon, macera ve gerilim içeren diziyi seyrederken akşamın nasıl geçtiğine adeta hayret edeceksiniz.

Haberin Devamı

Gece kuşağında ise sevilen programların ve yerli dizilerin tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz. Öncelikle 00:15’de “İlk Buluşma” adlı kamera arkası olaylarla komik anlar sunan renkli bir program sizlerle olacak. Sıradan bir gün geçiren bir kafe düşünün ve kafedeki müşterilerden çalışanlara kadar herkes gelişecek olaylardan haberdar. Ancak tek bir kişi olan bitenlerin dışında kalıyor ve haliyle gelişen olaylar karşısında doğal tepkiler veriyor. En son aşamada ise bu habersiz olan kişiye kamera şakası yapıldığı açıklanıyor. Tabi haber verilinceye kadar da tüm olanlar oluyor… 01:45’de “Kalbimdeki Deniz” adlı sevilen aşk temalı dizinin tekrarı sevenleriyle buluşacak. Saat 04:30’da “Rüzgarın kalbi”, 05:45’de ise “İnadına Aşk” adlı iki dizi tekrar bölümleriyle yayın akışına yansıyacak.

Haberin Devamı