Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 16 Temmuz Pazar

FOX TV’nin 16 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Çalar Saat Hafta Sonu isimli haber programıyla başlıyor ve gün boyunca da eğlenceli programlar ve dizi tekrarları ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar isimli yerli dizi yer alıyor. FOX TV’nin 16 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 16 Temmuz Pazar

FOX TV’nin 16 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı saat 08.00’da Çalar Saat Hafta Sonu isimli program ile başlıyor. Bu programda hafta boyunca ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlar gelecek. Ayrıca gündeme dair son gelişmeleri de bu programdan öğrenebilirsiniz. Çalar Saat Hafta Sonu programından sonra ise Deli Gönül dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.30’da İnadına Aşk dizisinin eski bölümlerinden birisi Fox TV ekranlarında olacak. İnadına Aşk dizisi, başrol kızımızın iş başvurusu yaptığı şirketin patronunun ve başına buyruk yeni mezun bir bilgisayar Mühendisi arasındaki aşk hikâyesini komik ve esprili bir şekilde ekranlara getiriyor. Dizide özellikle kızın Karadenizli olması birçok kişi tarafından beğenildi.

14.00’da Çöl Kartalı isimli yerli sinema filmi ekranlara gelecek. Filmde Osmanlı ordusuna mensup olan iki subayın Yemen çöllerindeki kahramanlıkları anlatılıyor. Ardından ise sevilen dizi No: 309 ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

19.00’da FOX Ana Haber Hafta Sonu ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içinde ülkemizde ve dünyada meydana gelmiş olan olaylar son görüntüleri ve ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlara getirilecek.

Haber kuşağının ardından ise Şevkat Yerimdar isimli yerli dizi Fox TV ekranlarında başlayacak. Şevkat Yerimdar, aslında daha önceden film olarak beyaz perdeye gelmişti. Başrollerini ile Özgürcan Çevik ve Başak Parlak paylaşıyor. Dizide Şevkat, asla adaletsizliğe göz yumamayan bir mahalle delikanlısıdır ve öfke kontrol sorunundan dolayı da bazen ne yapacağı belli olmaz. Dizinin kadın başrolü olan Esin ise eğlenceli, sevecen ve kafası karışık bir kızdır. Fakat damarına basıldığı zaman oldukça inatçı bir yapısı vardır. Üniversite eğitiminde Fransa’da yaşamıştır. Daha sonra da İstanbul’a dönmüştür.

Şevkat Yerimdar dizisinden hemen sonra İlk Buluşma isimli program ekranlara gelecek. Bu programda gülmekten yerinizde duramayacaksınız! Şaka programları arasında en komiklerinden olan programda çiftler birbirlerine şaka yapıyor. Ardından ise Deli Gönül dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

Haberin Devamı