Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? 16 Ekim Pazartesi

16 Ekim Pazartesi gününe ait FOX TV yayın akışında ilk olarak sabah 07:15’de başlayan “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” haber bülteni ekranlara geliyor. Hafta içine özel olan canlı bülten sayesinde dünya üzerinde gelişen olaylardan haberleri erken vakitlerde öğrenebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Kayıtdışı” isimli dizi yeni bölümü ile yayına geçecek. Sürükleyici dizi ile Pazartesi akşamlarınızı renkli ve tutkulu şekilde geçirebilirsiniz. Fox TV yayın akışı hakkındaki tüm ayrıntılar haberimizin devamında…

FOX TV yayın akışında bugün neler var? 16 Ekim Pazartesi

Sabah erken vakitlerde başlayan haber bülteni yediden yetmişe herkesin dünya gündeminden haberdar olmasına kaynaklık ediyor. Anlık haberleri ve gelişen sıcak olayları Çalar Saat sayesinde ekranlarınızda görebilirsiniz. Daha sonra 10:00’da “Kaybolan Çİçekler” adlı canlı program karşınıza çıkıyor. Faili meçhul cinayetlerin ve kayıpların ele alındığı program ile yine yepyeni yaşamsal kesitlere tanıklık edebileceksiniz. Mutlaka ekranlarınızın başına geçin. Merak ettiklerinizin tümüne yanıt bulabilme fırsatı yakalayacaksınız.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:35’de ekranların sevilen yüzü “Mehmet Özer ile Mutfakta” yayına başlıyor. Yeni bölümüyle yayına geçen programda; birbirinden enfes yöresel yemekler, çorbalar, tatlılar ve hamur işleri hazırlanıyor. Ekranlarınız başındayken mutfağınızda deneyimleyebileceğiniz pek çok zengin tat ile karşılaşacaksınız.Hafta başınıza renklilik katacak programı çayınızı yudumlarken seyredebilirsiniz. 13:45’de “Kayıtdışı” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza gelecek. Başrolleri Erkan Petekkaya, Dolunay Soysert ve Songül Öden tarafından oynanan dizide polisiye bir konu işleniyor.

Haberin Devamı

17:00’da “Şevkat Yerimdar” dizisi tekrar bölümüyle yayına geçiyor. 19:00’da da “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber” bülteni yayın akışına geçecek. Gündeme dair önemli olayların ve gelişmelerin ele alındığı ana haber bülteniyle akşam kuşağına giriş yapabilirsiniz. 20:00’da “Kayıtdışı” adlı dizi yepyeni bölümüyle ekranların yıldızı oluyor. Birbirinden farklı operasyonların ve çekişmelerin ele alındığı dizi, bu yeni bölümüyle de yine sevenlerinin tutkusu olmayı başaracak.

23:15’de ise “Bizim Hikaye” adlı yeni dizi merak uyandırıcı kesitleri ile yine seyircilerini ekran başına kilitleyecek. Tekrar bölümüyle ekranlar karşısına çıkan dizide ayrıca birbirinden renkli komik anlara da şahit olabileceksiniz.

Gece kuşağında ise dizilerin tekrar bölümlerini seyredebilirsiniz. 01:30’da “Kalbimdeki Deniz” adlı dizi yine tekrar bölümüyle sizlerle…Sürükleyici bir dizi keyfi yaşamak için mutlaka ekranlarınızın başına geçin! 04:00’’da “İnadına Aşk” adlı final yapan dizinin tekrar bölümleri başlayacak. 05:00’da ise “No: 309” tekrar bölümü ile FOX TV ekranlarında….

Haberin Devamı