Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 15 Haziran Perşembe

Fox TV’nin 15 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat isimli haber programı ile başlıyor ve ardından da Kaybolan Çiçekler isimli program ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Çoban Yıldızı’nın yeni bölümü ekranlarda olacak. Her bölümü ile izleyiciden tam not alan dizide olaylar bitmiyor.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 15 Haziran Perşembe

FOX TV’nin 15 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı saat 07.15’te Çalar Saat programı ile başlıyor. Gündeme dair son detayların paylaşıldığı programda ayrıca gazete haberlerine de yer veriliyor. Hemen ardından ise Kaybolan Çiçekler isimli program canlı olarak yayınlanacak. Bu programda kaybolan kişiler bulunmaya çalışılırken gözyaşları da dindiriliyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.45’te ise Pınar Altuğ ile Ramazan Lezzetleri isimli program ekranlarda olacak. İftar sofralarınız için pratik ve doyurucu tarifleri bu programdan öğrenebilir ve evde rahatça uygulayabilirsiniz. Hemen ardından ise Saatli İlker Ayrık Takvimi ekranlara gelecek. Saat 14.50’de ise sevilen dizi No: 309’un tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

Saat 19.00’da ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber yayınlanacak. Ülkemizde ve dünyada meydana gelen son gelişmeler bu bültenden sizlere aktarılacak. Akşam kuşağında ise Çoban Yıldızı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Bu hafta 16. bölümü yayınlanacak olan dizide olaylar bir türlü bitmiyor. Rüveyda ve Ali ailelerinin karşı çıkmasına rağmen yine de buluşmaya devam ederken diğer yandan da Fikret Zekkar’ı nasıl hapisten çıkacağını bulmaya çalışıyor. Zekkar’ın ise bazı şartları var. Dizinin başrollerinde ise Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci yer alıyor.

Haberin Devamı

Çoban Yıldızı dizisinin yeni bölümünden hemen sonra Şevkat Yerimdar dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlarda olacak. Ardından ise Sahur gecelerinde sürekli izlenen Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri programı ekranlarda olacak. Bu programda sahur yapmanın ve oruç tutmanın öneminin anlatılmasının yanında sorular da cevaplarını buluyor. Ardından ise Dayan Yüreğim isimli dizinin eski bölümleri yayınlanacak.