Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? 15 Eylül Cuma

Fox TV 15 Eylül Cuma tarihli yayın akışı, İsmail Küçükkaya İle Çalar Saat adlı haber programının ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. Sonrasında ise, Memet Özer ile Mutfakta adlı yemek programı, Kaybolan Çiçekler adlı sabah programı, Sen İste Yeter adlı program ve Her Şey Gerçek canlı olarak ekrana gelecek. Fatih Portakal İle Fox Ana Haber’in yayınlanmasından sonra Fox TV akşam kuşağında Şevkat Yerimdar adlı yerli dizi yeni bölümü ile izleyici karşısında olacak.

Fox TV yayın akışında bugün neler var? 15 Eylül Cuma

Fox TV, 15 Eylül Cuma günü yayın akışının başlangıcını, ekranların en sevilen spikerlerinden biri olan İsmail Küçükkaya’nın sunduğu haber programı ile yapıyor. İsmail Küçükkaya İle Çalar Saat ile, Fox TV’de sabah kuşağı saat 07.15’te başlayacak. İsmail Küçükkaya İle Çalar Saat programında, hem izleyici ile interaktif bir yayın sürüyor, hem de İsmail Küçükkaya son gelişmeleri ve son dakika haberlerini kendine haz tarzı ile izleyiciye sunuyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10.00’u gösterdiğinde ise, hem geleneksel lezzetlerin tariflerini hem de dünya mutfağından sayısız yemek tarifini keyifli ve samimi sohbetler eşliğinde öğrenebileceğiniz Memet Özer İle Mutfakta adlı yemek programı Fox TV ekranlarında olacak. Memet Özer ile Mutfakta programının her bölümünde ise ünlü konuklar Memet Özer’e eşlik edecek.

10.45’te ise, Fox TV’nin en çok izlenen programlarından birisi olan Kaybolan Çiçekler Fox TV ekranlarında olacak. İnci Ertuğrul’un başarılı sunumu ile ekrana gelen programda, son yaşanan dramatik olaylar derinlemesine konuşuluyor, aydınlanmamış cinayet dosyaları çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

Haberin Devamı

Saat 13.30’da ise, ünlü oyuncu ve sunucu Hande Ataizi’nin sunduğu Sen İste Yeter adlı program canlı olarak Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Programda, başvuran konukların hayallerinin gerçeğe dönüşmesini izleyebilirsiniz, ayrıca hayata dair birçok konu da programda konuşulacak. Bunlar dışında birçok özel sürpriz, konukları bekliyor olacak.

Her Şey Gerçek adlı program, saat 16.15’te Fox TV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Başarılı sunucu Seda Akgül’ün sunduğu programda, çözülmemiş kriminal birçok vaka, faili meçhul onlarca dava çözüme kavuşmayı bekliyor.

19.00’da ise, tüm Türkiye’nin izlediği haber programı olan Fatih Portakal İle Fox Ana Haber Fox TV ekranlarında olacak. Daha sonra ise, saat 20.00’de Fox TV’nin sevilen ve çok izlenen dizilerinden Şevkat Yerimdar’ı yeni bölümü ile izleyebileceksiniz.