Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Ağustos Salı

Fox TV yayın akışı 15 Ağustos Salı günü İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat haber programıyla başlıyor. Ardından ekranlara Kaybolan Çiçekler programı geliyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Şevkat Yerimdar yerli dizisi ve Sen İste Yeter programı yayınlanıyor. Akşam kuşağının açılışını Fatih Portakal ile FOX Ana Haber canlı olarak yapıyor. Haberler bittikten sonra Hadi İnşallah yerli sinema filmi yayın akışında yerini alıyor. Hadi İnşallah’tan sonra da Milyonluk Resim programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Yayın akışının gece kuşağında ise tekrar bölümleri yer alıyor. Fox TV 15 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Ağustos Salı

Fox TV 15 Ağustos Salı günü yayın akışı nihayet programa başlayan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programıyla başlıyor. Milyonların severek izlediği programda gündeme dair her şey masaya yatırılıyor. Sosyal medya hesapları üzerinden izleyiciler de programa katılım sağlayabiliyor. Ardından Fox TV ekranlarına sevilen dizi İnadına Aşk geliyor. Muhteşem bir aşk hikayesine şahit olmak istiyorsanız İnadına Aşk 10.00’da Fox’ta!

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.30’da Kaybolan Çiçekler programı canlı olarak yayın akışına giriyor. Programda uzun süredir ailelerinden uzak, kaybolan çocuklar bulunuyor. Kaybolan Çiçekler bittikten sonra ise Şevkat Yerimdar yerli dizisi yayınlanıyor. Yeni bölümleri akşam kuşaklarında yayınlanan dizinin bu bölümü tekrar olarak gösteriliyor. Şevkat Yerimdar tekrar bölümü 13.15’te Fox TV’de!

16.15’te Hande Ateizi’nin sunumuyla Sen İste Yeter programı yayınlanıyor. Programa katılan kişilerin imkansız olarak gördüğü istekler gerçekleştiriliyor. Eğlenceli ve duygusal dakikaların yaşandığı Sen İste Yeter programını mutlaka izlemelisiniz. Sen İste Yeter’in ardından uzun süredir ekranlardan uzak olan Fatih Portakal ile FOX Ana Haber canlı olarak yayına giriyor. Eleştirel bakış açısıyla haber bültenini sunan Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 19.00’da Fox TV ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00’da Hadi İnşallah yerli sinema filmi ekrana geliyor. Büşra Pekin ve Murat Boz’un başrollerini paylaştığı film romantik komedi türünde uyarlanmış. İmkansız gibi görünen ama sonunda mutluluk ile biten bir aşk hikayesi; Hadi İnşallah Fox TV’de! Ardından akşam kuşağında yeni yayınlanmaya başlayan Selçuk Yöntem’le Milyonluk Resim geliyor. Görsel hafızasına güvenenlerin katılması gereken Milyonluk Resim saat 22.00’da Fox TV’de!

23.45’te akşam kuşağında yer alan Hadi İnşallah yerli sinema filminin tekrarı kaçıranlar için yayınlanacaktır. Hemen ardından sabah kuşağında yer alan Sen İste Yeter programı yayına giriyor. Yayın akışının kapanışını ise yerli dizilerden Aşk Yeniden tekrar bölümüyle yapıyor.

Haberin Devamı