Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Perşembe

14 Kasım Perşembe günü FOX TV yayın akışı, 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” haber bülteni ile güne başlıyor. Haber dünyasına ait en sıcak ve son dakika haberlerinin tümünü ekranlarınız karşısından seyredebilme imkanı bulacaksınız. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan daha pek çok konu sizlerle… Güne dolu dolu başlamak isterseniz sakın kaçırmayın! Akşam kuşağında ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı sevilen dizisinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Dizinin yeni bölümünde yine aile farklı olaylar yaşıyor. Bazen komik bazen heyecan verici bazen de hüzünlendirici olaylar karşısında kilitli kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Perşembe

Sabah ilk olarak “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” haber bülteni ile gündemi analiz edebilecek ve dünya üzerinde gelişen olaylardan haberdar olabileceksiniz. Hemen ardından 10:00’da “Kaybolan Çiçekler” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda…Neden, ne zaman ve kim tarafından kaçırıldığı dahi bilinemeyen pek çok kayıp dosyaları ve faili meçhul cinayetler… Her karesi acıklı yaşam hikayeleriyle dolu olan programda çoğu zaman duygularınıza hakim olamayacaksınız. Hayatın gerçeklerini gözler önüne seren programı sabah klasiğiniz olarak hafta içi her gün aynı saatte seyredebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Stil Avcıları” adındaki moda programı ile yayın akışı hız kesmeden devam edecek. Trend giyimleri ile jüri karşısına çıkan yarışmacılar, yine başarıları düzeyinde puanlanacak.. Hafta içi son gün de kazanan yarışmacı belirlenecek. 15:00’da “Mehmet Özer’le Mutfakta” adlı yemek programı ile gün ortası sürüyor. Enfes tattaki yemeklerin pratikçe hazırlandığı ve eşsiz sunumlarla servise hazırlandığı programdan birçok tarif öğrenme fırsatı elde edebileceksiniz. Üstelik seyrederken tarifler hakkında püf nokta ve servis önerisi gibi ipuçları da yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Saatler 16:00’ı gösterdiğinde “Bizim Hikaye” adlı sevilen dizinin tekrarı sizlerle olacak. 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı haber bülteni yayına geçiyor. Canlı canlı ekranlarda yerini alan haber bülteninden yaşam, sağlık ve ekonomi gibi pek çok alanda bilgi edinebileceksiniz.

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı sevilen dizinin yeni bölümü ekranlarınızda. Yine sürükleyici ve bir o kadar da eğlenceli bir bölüm izleyebileceksiniz. 23:30’da “İlk Buluşma” adlı kamera arkası komedi programının yeni bölümü sevenleriyle buluşuyor. 01:00’da “Kadın” adlı sevilen dizinin tekrarı ekranlara geliyor. Hemen ardından saat 03:45’de “Stil Avcıları” adlı moda programının, 05:30’da ise “İnadına Aşk” adlı dizi tekrarıyla bir kez daha karşınıza çıkıyor.