Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe

14 Haziran Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “Çalar Saat” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına çıkıyor. Sabah bülteninden tüm gündem başlıklarına dair gelişmeleri öğrenebilme imkanı yakalayacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı keyifli programın yeni bölümü yayına başlıyor. Renkli kesitler sunan eğlence programı ile güzel bir akşam keyfine şimdiden hazırlıklı olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalın!

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe

Sabah saatlerinde “Çalar Saat” adlı haber bülteni ile güne başlangıç yapabileceksiniz. Siyaset, emlak, yaşam, hava durumu, politika ve spor gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri sabahın ilk saatlerinde ekranlarınız karşısından ayrıntıları ile takip edebileceksiniz. 10:45’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza geliyor. Dram ağırlıklı sahneleri ile yayına geçen dizi, sürükleyici anlar yaşamanızı sağlayacak. 12:45’de heyecanlı ve renkli kesitleri ile ekranları süsleyen “Sizi Böyle Alalım” adlı yemek programı aranıza katılıyor. Pınar Altuğ’un sunduğu renkli programdan sofralarınıza ekleyebileceğiniz birbirinden farklı yemek tarifleri öğrenebilirsiniz

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:45’de “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. FOX ekranlarının sevilen bu heyecanlı dizisi ile gün ortanızı daha renkli ve keyifli kılabilirsiniz. 16:15’de “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Heyecanlı kesitleri ile yayına geçen diziyi izleyerek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısına geçecek. Haber bülteninden siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri izleyebileceksiniz. 20:00’da İlker Ayrık’ın sunumuyla yayına geçen “Yaparsın Aşkım” adlı yarışma programı ekranları süsleyecek. Heyecanlı, bol aksiyonlu ve renkli kesitler sunan bu güzel yarışma ile akşam keyfinizi taçlandırabileceksiniz.

Gece kuşağında birbirinden renkli filmler, diziler, yarışma programları sizlerle buluşuyor. Güzel bir geceye başlangıç yapmak isterseniz FOX ekranları karşısında mutlaka yerinizi alın! 23:15’de “Casuslar” adlı yabancı sinema filmi karşınızda! Maceraperestleri ve aksiyon severleri ekran başına toplayan filmi sinemada seyredemediyseniz bu FOX ekranlarındaki tekrar bölümünü mutlaka değerlerin. Aksiyon dolu sahneleri ile yayına geçen filmden hemen sonra da “Aşk Yeniden” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Saatler 04:45’e geldiğinde ise “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak.

Haberin Devamı