Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar

12 Kasım Pazar günü FOX TV, 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Dünya gündemine dair siyasi, ekonomik, sosyal ve yaşam gibi tüm gelişmelerden sabahın ilk ışıkları ile birlikte haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Savaşçı” adlı sürükleyici dizi yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Polisiye çekişmelerin ve kıyasıya devam eden mücadelelerin sürdüğü dizide yine nefesler tutulacak. Pazar akşamı 20:00’de yeni bölümünü sakın izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar

Sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bültenini seyredebilirsiniz. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen son dakika haberlerinden hemen bilgi sahibi olabileceksiniz. Hemen ardından 10:45’de “Komşular” adlı yeni dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı tüm hızıyla devam ediyor. Aile temalı dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarı mutlaka izlemeye çalışın, heyecan dolu anlar sizleri bekliyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:30’u gösterdiğinde “Merve Yıldırım ile Bizden Söylemesi” adlı yaşam programı ile karşı karşıya kalacaksınız. Tarihten alışverişe, tatilden sağlığa kadar uzayıp giden birbirinden farklı konular masaya yatırılacak. Değerli konuklarının katılımıyla gerçekleştirilen canlı yayın programında birbirinden şaşırtıcı anılara şahit olabilirsiniz.

15:30’da “Bizim Hikaye” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlarda yerini alıyor. Küçük bir mahallede geçen aile hikayesinde aşkın ve hayata dair zorlukların en güzel yayını ele alıyor. Eğer “yeni bölümünü kaçırdım” diyorsanız bu tekrar bölümünü mutlaka seyredin. 19:00’da “Gülbin Tosun’la Fox Ana Haber” hafta sonuna özel canlı yayını ile gündemin nabzını yoklayacak. En güzel ve en sıcak gelişmeler ekranlarınızda yerini alacak…

Haberin Devamı

20:00’da “Savaşçı” adlı yerli dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağına giriş yapılıyor. Heyecanı doruklara çıkaran ve sürükleyici anlara tanıklık ettiren yeni bölüm ile hafta sonu akşamınızı hareketli hale dönüştürüyor. 00:15’de “İlk Buluşma” adlı kamera şakası ile seyircilerini eğlendiren program ekranlarınıza olacak. Restaurant veya kafe... Hiç fark etmez bir işletme düşünün. Tüm mekanın birkaç saat sonra olacaklardan haberli. Ama içlerinden sadece birisi bu durumu en sonunda kamera karşısında öğreniyor. Tabi bu aşamaya kadar olanlar, seyirciye komedi dolu anlar yaşatıyor.

01:30’da “Nerdesin Birader” adlı komedi filmi yayında yerini alıyor. Dizinin hemen arkasından saat 03:30’de “İnadına Aşk” adlı samimi aşk dizisi, 05:30’da ise “No:309” adlı yerli dizi tekrarı ile ekranlarınızı renklendiriyor.

Haberin Devamı