Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Eylül Salı

Fox TV yayın akışı 12 Eylül Salı sabah saatlerinde İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programıyla başlıyor. Ardından Memet Özer ile Mutfakta programı yeni bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Memet Özer ile Mutfakta programı bittikten hemen sonra da Kaybolan Çiçekler programı yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde Sen İste Yeter ve Her Şey Gerçek canlı olarak sizlerle olacak. Akşam kuşağı başlangıcında Fatih Portakal ile FOX Ana Haber programı yer alıyor. Haberlerin ardından Oğlan Bizim Kız Bizim ve Milyonluk Resim yayın akışına giriyor. Yayın akışının gece vakitlerinde de tekrar bölümleri yer alıyor. Fox TV 12 Eylül Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Eylül Salı

07.15’te Fox TV yayın akışı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. İsmail Küçükkaya’nın sevilen sunumuyla gerçekleşen haber programında Türkiye’de olup biten tüm haberler masaya yatırılıyor. Güncel ve objektif haberleri öğrenmek istiyorsanız, programı mutlaka izlemelisiniz. Haber programının ardından Memet Özer ile Mutfakta programı yeni bölümüyle yayınlanacak. Memet Özer programında ünlü konukları ağırlarken aynı zamanda güncel konuları da konuşuyor. Tüm bunların yayında Memet Özer birbirinden lezzetli yemek tariflerini de izleyicilere sunuyor. Memet Özer ile Mutfakta programı 10.00’da Fox TV ekranlarında!

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.45’te Kaybolan Çiçekler programı Fox TV ekranlarında yerini alıyor. İnci Ertuğrul’un sunuculuğunu üstlendiği programda ailelerinden uzakta ve kaybolmuş olan çocuklar aileleriyle buluşturuluyor. Duygusal dakikaların yer aldığı program 10.00’da Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Kaybolan Çiçekler programından hemen sonra Sen İste Yeter programı yayın akışında yerini alıyor. Hande Ataizi’nin sunumunu yaptığı programda katılımcıların tüm istekleri yerine getirilmeye çalışıyor. Sen İste Yeter programı 13.30’da Fox TV’de!

Haberin Devamı

16.15’te Her Şey Gerçek canlı olarak yayınlanıyor. Seda Akgül’ün sunduğu programda çözülemeyen tüm olaylar gün yüzüne çıkarılıyor. Çaresiz insanlara çare olmak için yola çıkan program Fox’ta! Her Şey Gerçek programıdan sonra Fatih Portakal ile FOX Ana Haber canlı olarak yayınlanıyor. Fatih Portakal’ın sunumuyla gerçekleşen haber programı 19.00’da Fox TV ekranlarında!

20.00’da Oğlan Bizim Kız Bizim yayın akışında yerini alıyor. Oğlan Bizim Kız ‘de yıllardır birlikte olduğu sevgilisi tarafından bir türlü evlilik teklifi alamayan Zeynep’in hikayesi anlatılıyor. Hemen ardından Selçuk Yöntem’in sunumuyla Milyonluk Resim programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Milyonluk Resim 22.30’da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

00.30’da Oğlan Bizim Kız Bizim tekrarıyla yeniden yayınlanıyor. Ardından Sen İste Yeter programı 02.30’da yayın akışında yerini alıyor. Son olarak yerli dizi No: 309 04.45’te yayın akışına giriyor.

Haberin Devamı