Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Ağustos Cumartesi

Fox TV yayın akışı 12 Ağustos Cumartesi günü Çalar Saat Hafta Sonu programının canlı yayınıyla güne merhaba diyor. Çalar Saat Hafta Sonu programının ardından sırasıyla Bu Sayılmaz, İnadına Aşk ve Deli Gönül yayın akışında yerlerini alıyorlar. Akşam kuşağında ilk olarak Şevkat Yerimdar yerli dizisi yayınlanıyor. Şevkat Yerimdar’dan sonra Selçuk Yöntem’in sunumuyla Milyonluk Resim yeni bölümü Fox TV ekranlarına geliyor. Milyonluk Resim’in ardından da İlk Buluşma şaka programı yeni bölümüyle yayın akışına giriyor. Fox TV 12 Ağustos Cumartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Ağustos Cumartesi

Fox TV 12 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı Çalar Saat Hafta Sonu programıyla başlıyor. Etkileşimli olarak ilerleyen haber programına sosyal medya hesapları üzerinden sizler de katılıp, fikirlerinizi sunabiliyorsunuz. Günün erken saatlerinde tüm haberleri öğrenmek istiyorsanız Çalar Saat Hafta Sonu 08.00’ Fox TV’de! Ardından henüz daha yayınlanmaya başlayan Bu Sayılmaz dizisi yeni tekrar ekrana geliyor. İlk bölümleri kaçıran izleyiciler 10.45’te Bu Sayılmaz tekrar bölümünü izleyebilirler. Bu Sayılmaz dizisinin tekrar bölümünden sonra Fox TV’nin sevilen dizisi İnadına Aşk’ın tekrar bölümü ekranlara geliyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15.00’da Deli Gönül yayına giriyor. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın yer aldığı dizide iki öğretmenin akıl almaz aşk hikayesi anlatılıyor. Deli Gönül bittikten hemen sonra 10 Numara 5 Yıldız programı yayınlanıyor. İlker Ayrık’ın sunumuyla gerçekleşen programda yetenekli minikler performanslarını sergiliyorlar. Performans sergiledikten sonra jüri kazananı belirliyor ve ödülün sahibi belli oluyor. 19.00’da akşam kuşağına gelindiğinde ise FOX Ana Haber Hafta Sonu haber programı yayına giriyor. Birbirinden farklı güncel haberlerin yayınlandığı programı sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

20.00’da Şevkat Yerimdar yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Bu bölümde farklık olaylar izleyicileri bekliyor. Evlenme tekliflerinden tartışmalara kadar uzanan bu bölümü mutlaka izlemelisiniz. Şevkat Yerimdar’ın heyecan dolu bu bölümünden sonra ekranların yeni yarışması Milyonluk Resim yeni bölümüyle yayına giriyor. Selçuk Yöntem’in sunuculuğunu üstlendiği yarışmada büyük ödüle ulaşmak için sorularda çıkan resimleri bilmek gerekiyor. Renkli sahneler bulunan Milyonluk Resim yarışma programı 22.15’te Fox TV ekranlarında!

23.30’da İlk Buluşma şaka programı yayınlanıyor. Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı programda yapılan şakaları görünce kahkahaya boğulacaksınız. Akşam kuşağının en eğlenceli programlarından olan İlk Buluşmayı kesinlikle izlemelisiniz. İlk Buluşma programı bittikten sonra sabah kuşağında da yer alan Deli Gönül ve Aşk Yeniden dizilerinin tekrar bölümlerini Fox TV ekranlarında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı