Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ocak Perşembe

11 Ocak Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı ana haber bülteni ile haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ekranlarınızı hareketlendirecek. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve spor gibi tüm geniş içeriği ile gündemin gelişmelerinden bilgi edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına dahil oluyor. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde yine beklenmedik gelişmelerle ve heyecanlı kesitlerle karşılaşabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ocak Perşembe

Sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı bülten ile haberin nabzını tutan gelişmeler sizlerle. En sıcak olayları ve son dakika haberlerini ekranlarınızdan öğrenebilir ve güne daha heyecanlı bir başlangıç yapabilirsiniz. 10:00’da “Sizi Böyle Alalım” adlı yemek programı ekranlarınızda. Pınar Altuğ Atacan’ın sunumu ile gerçekleştirilen yayında, birbirinden becerikli konukların katılımı ile enfes lezzetlere tanıklık ediliyor. Son derece pratik ve lezzet dolu yemek seçeneklerini izlerken denemek için sabırsızlanabilirsiniz. Üstelik yemek tariflerine özgü püf noktaları, pişirme ve servis önerileri de ayrıntılı şekilde ekranlarınıza aktarılacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Kalbimdeki Deniz” adlı sevilen aşk temalı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından 13:30’da “Kadın” adlı dram ağırlıklı diğer dizinin tekrarı sizlerle olacak. 16:00’da da “Şevkat Yerimdar” adlı komedi dolu fenomen dizi ile gün ortanızı renklendirebileceksiniz.

Saatler 19:00’ı gösterdiğinde “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı ana haber bülteninde tüm gündem gelişmelerinden haberdar olabileceksiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, hava durumu ve spor gibi daha akla gelebilecek pek çok konudaki geniş içeriği ile ekranlarınıza yansıyan bültenden tüm merak ettiğiniz konulara yanıt bulabilirsiniz. Gündemi meşgul eden tüm olaylar silsilesi, tarafsız ve objektif bakış açısıyla FOX Ana Haber’de.

Haberin Devamı

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı sevilen dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Akşam kuşağınıza renklilik getiren dizinin bu haftaki bölümünde, hem heyecanlı dakikalar geçirebilecek hem gülmelere doyamayacak hem de gelişen olaylar karşısında hayrete düşeceksiniz. 23:45’de “Kadın” adlı sevilen dizi seyredemeyenler için tekrar bölümü ile bir kez daha yayına geçiyor. 02:30’da “Kalbimdeki Deniz” adlı dizinin, 05:15’de ise “Kadın” adlı dizinin tekrarını izleyebilirsiniz.