Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 11 Haziran Pazar

FOX TV’nin yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat Hafta Sonu ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli ve bilgilendirici programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Savaşçı’nın yeni bölümü yayınlanacak. Her bölümüyle aksiyonu derinden hissettiren dizide izleyiciyi yine heyecanlı dakikalar bekliyor. FOX TV’nin 11 Haziran Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 11 Haziran Pazar

Fox TV’nin 11 Haziran Pazar gününe ait yayın akışı saat 08.00’da Çalar Saat Hafta Sonu ile başlıyor. Hafta boyunca ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler bu program ile tekrardan ele alınıyor. Hemen ardından ise saat 10.44’te sevilen dizi Kalbimdeki Deniz’in tekrar bölümü Fox TV ekranlarında olacak. Eğer diziyi izlemeyi özlediyseniz bu saatte ekran başına!

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.00’da Benden Söylemesi isimli program canlı olarak yayınlanacak. Merve Yıldırım’ın sunumu ile ekrana gelen programda birçok olay ele alınıyor ve izleyiciye aktarılıyor. Saat 14.00’da ise yeni başlayan Şevkat Yerimdar dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlarda olacak. Hemen ardından ise Saatli İlker Ayrık Takvimi yayınlanacak.

Saat 15.35’te ise sevilen dizi No: 309’un eski bölümü ekranlarda olacak. Hemen ardından da saat 19.00’da FOX Ana Haber Hafta sonu yayınlanacak. Gün boyu dünyada ve ülkemizde meydana gelen olaylar ve son gelişmeler bu bülten ile sizlere aktarılacak.

Akşam kuşağında ise son zamanların en sevilen dizisi Savaşçı’nın yeni bölümü yayınlanacak. Bu hafta 9. Bölümü yayınlanacak olan dizide heyecan yine doruk noktada! Mehmetçiklerimiz dünyaya meydan okumaya tam gaz devam ediyor. Kılıç timi bir yandan teröristlerin izini sürerken, Kopuz Albay ise katliama neden olan kişileri bulmaya çalışıyor. Katiller bulunduğundaysa Kılıç Timi’nden kurtulmaları kolay olmayacak gibi.

Haberin Devamı

Savaşçı dizisinden hemen sonra No: 309 dizisinin eski bölümleri FOX TV ekranlarında olacak. Saat 01.30’da ise sahur gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri yayınlanacak. Ramazan ayı hakkında sohbetler bu programda yapılacak.