Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi

11 Aralık Pazartesi günü FOX TV yayın akışı, ilk olarak 07:15’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni karşınıza çıkıyor. Gündeme ait tüm sıcak ve son dakika haberleri ayrıntılı konu başlıkları ile seyircilere sunuluyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, spordan hava durumuna kadar geniş bir içerik çerçevesi ile gündemin en merak edilen konularının sabahın ilk saatlerinde FOX ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Milyonluk Resim” adlı macera ve heyecan dolu programın yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Yeni bölümü ile ekranlara gelen programı seyrederken adeta ekranlara kilitli kalacağınız kesin. Sakın seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi

Sabahın ilk saatleri, “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile yayın akışı başlıyor. Haber dünyasına ait sıcak gelişmeleri ekranlarınız karşısından seyrederek hemen öğrenmek istedikleriniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. 10:00’da “ Kaybolan Çiçekler” adlı güncel yaşam programını seyredebileceksiniz. Hafta içi her gün aynı saatte yayınlanan programda, faili meçhul cinayetlerden kayıp dosyalarına kadar daha pek çok konu masaya yatırılıyor. Sürükleyici programı seyrederken bazen heyecan dolu anlar geçirebilecek bazen de duygularınıza teslim olacaksınız.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Güncel yaşam programının bitiminden hemen sonra 12:45’de “Stil Avcıları” adlı moda programı ekranlara geliyor. Yeni bölümüyle ekranlara gelen programda, yarışmacılar her gün farklı stilleriyle jüri karşısına çıkıyor ve yorumlanıyor. Moda dünyasına ait gelişmelerden ipucu çıkarabileceğiniz renkli programı sakın izlemeyi unutmayın!

15:00’da “Mehmet Özer’le Mutfakta” adlı yemek programı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden nefis tariflerin ekranlara getirildiği programda lezzetlerin hoş sunumlar eşliğinde ikrama hazırlandığını seyredebileceksiniz. Üstelik yapılan eşsiz lezzetlerin tüyoları hakkında da işinize yarayacak bilgiler sunuluyor.

Haberin Devamı

Saat 16:00’da Şevkat Yerimdar” adlı mahalle dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısına bir kez daha çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini izleyemiyorsanız tekrar bölümü ile güzel bir dizi keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Hemen ardından saat 17:00’da “Komşular” adlı sevilen aile dizisinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Hoş sohbetlerin ve renkli karelerin ele alındığı diziyi akşam kuşağına başlamadan önce izleyebilirsiniz.

Saatler 19:00 olduğunda “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” canlı yayına geçerek gündeme dair tüm haberleri ekranlarınıza getiriyor. Siyaset, yaşam, sağlık, beslenme, spor, ekonomi, hava durumu ve daha pek çok fazlası… İzlerken hem merak ettiklerinizi öğrenebilir hem de gündemi daha yakından takip edebilme fırsatı bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Milyonluk Resim” adlı eğlence dolu programın yeni bölümü ile heyecan dolu bir akşam sizleri bekliyor. Her kesiti heyecan, aksiyon ve macera dolu olan programı sakın kaçırmayın! 21:15’de ve 23:15’de “Çakallarla Dans” adlı komedi filmi ekranlarınızda… 01:00’da “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Saat 03:30’da da “Stil Avcıları” adlı moda programının, 05:15’de ise “İnadına Aşk” adlı iki dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.