Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe

10 Mayıs Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile karşınıza çıkıyor. Sabah bültenini seyrederken sağlıktan siyasete, emlaktan politikaya kadar tüm merak edilen gelişmeleri takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Ekranları renklendiren dizi ile mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe

Sabah saatlerinde ilk olarak “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı bülten sizlerle olacak. Bülteni izlerken sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri takip edebilirsiniz. 10:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Sevilen fenomen dizinin tekrarını izlerken mükemmel bir sabaha kendinizi hazırlayın. 12:45’de “Sizi Böyle Alalım” adlı yemek programı ekranlarınız karşısında yer alacak. Pınar Altuğ’un sunduğu programdan birbirinden enfes tatta yemek tarifleri öğrenebilirsiniz. Pratik, lezzetli ve sağlıklı yemek tarifleri ile eğlence dolu bir gün ortası geçirebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:45’de “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sevilen fenomen dizinin tekrar bölümü ile gün ortanız çok daha eğlenceli ve keyifli geçecek. 16:15’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yer alıyor. Dizinin tekrar bölümlerini izlerken çoğu kez duygusal anlar yaşayacaksınız. 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber bülteninde dünyayı ve Türkiye’yi ilgilendiren tüm gelişmeleri takip edebileceksiniz. 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Heyecan dolu anlar sunan dizinin yeni bölümünde yine birbirinde farklı gelişmelere tanıklık edebileceksiniz. Evde ve mahallede gelişen yeni gelişmeler karşısında şaşkınlık geçirebileceğiniz kesin! perşembe akşamlarının bu fenomen dizisi ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

00:15’de “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda yerini alacak. Ardından 02:45’de “Blueberry Olağanüstü Macera” adlı yabancı sinema filmini izleyebileceksiniz. İç savaş gazisi olan Mike’nin çarpıcı hayat öyküsünü bu filmden öğrenebileceksiniz. Sürükleyici anlar vaat eden film ile geceniz çok daha hareketli geçecek. 04:15’de “Kadın”, 05:30’da ise “Şevkat Yerimdar” adlı iki dizinin tekrar bölümü başlayacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü izleyerek tüm merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı