Gazete Vatan Logo

Fox Tv yayın akışında bugün neler var? 1 Eylül Cuma

Fox Tv’nin 1 Eylül Cuma tarihli yayın akışı, saat 07.15’te İlker Karagöz’ün sunumuyla ekrana gelen Çalar Saat adlı haber programıyla başlıyor. Çalar Saat programının hemen ardından Fox Tv’de sabah kuşağı İnadına Aşk dizisinin saat 10.00’da ve Kalbimdeki Deniz adlı dizinin 13.00’da ekrana gelmesiyle başlıyor. Akşam Kuşağında ise saat 19.00’da ekrana gelen Fox Ana Haber’in hemen sonrasında ekrana gelecek olan sevilen dizi Şevkat Yerimdar adlı dizi sonrasında ise, dünya çapında gişe rekorları kırmış Felekten Bir Gece film serisinin 2. Filmi saat 23.30’da başlıyor.

Fox Tv yayın akışında bugün neler var? 1 Eylül Cuma

Güne, gündem ile ilgili son haberleri alarak ve ülkemizdeki önemli olaylar ile ilgili son durumlar hakkında bilgi alarak başlamak istiyorsanız, İlker Karagöz’ün sunumuyla saat 07.15’i gösterdiğinde ekranlara gelen Çalar Saat adlı program ile güne başlamak tam size göre. 2 saat 45 dakika sürecek programda, hem gündemi yakından ilgilendiren haberler sunuluyor hem de dikkat çekici konuklar olabiliyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 10.00’da ise sevilen dizi İnadına Aşk ekrana geliyor. Başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı dizide, Defne ve Yalın karakterlerinin yaşadığı ilişki konu alınıyor. Romantik komedi dalında ekrana gelen diziden hemen sonra, Kaybolan Çiçekler adlı program ekrana geliyor.

Saat 10.30’u gösterdiğinde, İnadına Aşk adlı programın hemen sonrasında, sabah kuşağı Fox Tv’de Kalbimdeki Deniz dizisinin ekranlara gelmesiyle devam ediyor. Dizide başrolleri Deniz Öztuna karakterini canlandıran başarılı oyuncu Özge Özberk ile Mirat Yavuz karakterini canlandıran sevilen sanatçı Kutsi paylaşıyor. Dizide, kocası tarafından terk edilen ve iki çocuğu ile yalnız kalan Deniz’in Mirat ile tanışması ve değişen hayatı anlatılmaktadır.

Haberin Devamı

16.00’da ise Sen İste Yeter adlı program ekrana geliyor.Ünlü oyuncu Hande Ataizi’nin başarılı sunumuyla ekranlara gelen programda, programa başvuran insanların hayalleri gerçekleştiriliyor ve hayata dair birçok sorun konuşularak çözüme ulaşılmaya çalışılıyor. Programın sürpriz konukları da olabiliyor.

19.00’da ise Burak Birsen’in sunumuyla ekrana canlı olarak gelecek gelecek olan Fox Ana Haber’de, Türkiye ve Dünya gündemine dair birçok haber detayları ile inceleniyor. Başarılı, tarafsız ve doğru haberciliğin başarılı bir örneği olan program, 1 saat sürüyor.

Fox Ana Haberin ardından saat 20.00’da, Fox Tv’nin sevilen dizisi Şevkat Yerimdar ekrana gelecek. 2013 yılında filmi de çekilmiş olan Şevkat Yerimdar’ın dizisinde de filminde olduğu gibi başrolü Özgürcan Çevik üstlenmiş. Hayatı maceralarla dolu olan ve bir dükkan işleten, çok sevilen ancak öfke kontrolü sorunu yaşayan Şevkat’in hayatını konu alan dizinin hemen sonrasında ise Felekten Bir Gece 2 başlıyor.

Haberin Devamı

Saat 23.30’da, başrollerini ünlü oyuncular Zach Galifianakis, Bradley Cooper ve Ed Helms’in oynadığı, Ed Helms’in canlandırdığı Stu karakterinin düğünü için Bangkok’a giden 3 kafadarın başına gelen sıra dışı olayların anlatıldığı Felekten Bir Gece 2 adlı film ekranlara geliyor.