Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı

Fox TV yayın akışı 1 Ağustos Salı günü Çalar Saat’in canlı yayınıyla başlıyor. Çalar Saat’in ardından yeni bölümüyle Saatli İlker Ayrık Takvimi Fox TV ekranlarına geliyor. Yayın akışının devamında Kaybolan Çiçekler, Sen İste Yeter ve Ne Seninle Ne Sensiz programları arka arkaya canlı olarak yayına giriyor. Akşam kuşağında Olmaz Böyle Şey TV’de ilk kez Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Yerli sinema filmi olan Olmaz Böyle Şey’in hemen ardından yabancı sinema Görevimiz Tehlike 4 yayında olacak. Akşam kuşağı bittikten sonra dizi ve filmlerin tekrar bölümlerini Fox TV’de bulabilirsiniz. Fox TV 1 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı

Fox TV 1 Ağustos Salı günü yayın akışı 07.15’te Çalar Saat programının canlı yayını ile başlıyor. Ezgi Gözeger İle Çalar Saat programı 1 Ağustos Salı sabahında günün haberlerini sizlere aktarıyor. Çalar Saat programından sonra Saatli İlker Ayrık Takvimi beklenen yeni bölümüyle ekrana geliyor. İlker Ayrık’ın farklı farklı kılıklara girerek canlandırdığı eğlenceli karakterler en ufağından en büyüğüne herkese hitap ediyor. Sabah saatlerinde yüzünüzü güldürecek bu program saat 10.00’da yayınlanıyor. Saatli İlker Ayrık Takvimi’nin ardından İnadına Aşk yerli dizisinin tekrar bölümü yayına giriyor. İnadına Aşk’ın bu bölümünde aileler birbirlerine giriyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.30’da Kaybolan Çiçekler programı canlı canlı Fox TV ekranlarında… Kaybolan Çiçekler’in her bölümünde kaybolmuş bir çocuk bulunuyor ve ailelerine kavuşturuluyor. Olay yerlerinden anlık olarak canlı bilgilerin alındığı programda bir psikolog ve avukat yardımıyla olaylar çözülüyor. Kaybolan Çiçekler’den sonra da ekrana Sen İste Yeter geliyor. Sen İste Yeter, Hande Ataizi’nin sunuculuğunu yaptığı yepyeni bir Fox TV yarışması. Sen İste Yeter yarışması sonra erince Ne Seninle Ne Sensiz programı Seda Akgül’ün sunumuyla yayınlanıyor. Programda Psikiyatr Dr. Ümit Yazman, Uzman Danışman, Avukat Feyza Altun yorumlarından faydalanılıyor. Evlilik sorunlarına odaklanılacak olan Ne Seninle Ne Sensiz 16.00’da Fox TV’de!

Haberin Devamı

19.00’da Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber akşam kuşağının açılışını yapıyor. Güne ve gündeme dair ne varsa Gülbin Tosun FOX Ana Haber’de izleyicilere aktarıyor. FOX Ana Haber’den sonra ekrana TV’de ilk kez yayınlanacak olan Olmaz Böyle Şey geliyor. İstanbul’a kaçan karakterlerin eğlence dolu hikayesi 20.00’da Fox TV ekranlarında yayınlanıyor.

22.00’da Görevimiz Tehlike 4 yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Aksiyon ve macera filmleri arasında bir başyapıt olan Görevimiz Tehlike 4’ü kaçırmayın! Görevimiz Tehlike 4 filminin ardından Olmaz Böyle Şey yerli filminin tekrarı yer alacaktır.