Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mart Perşembe

08 Mart Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı sabah bülteni ekranlara geçiyor. Haber dünyasının tüm yaşanan gelişmelerini, ayrıntılı konu başlıkları sayesinde bu bültenden öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde, yine aksiyon ve macera dolu pek çok kesit sizleri karşılayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mart Perşembe

Sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni yayında olacak. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete kadar uzanan her konu alanına özgü gelişmeleri ekranlarınız karşısından seyredebileceksiniz. 10:00’da “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Her karesi heyecan dolu olan sürükleyici diziyi, sabah kahvaltınızı yaparken ekranlarınızdan izleyebilir ve yaşanan gelişmeleri ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Sizi Böyle Alalım” adlı enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı yemek programı yayına dahil oluyor. Pınar Altuğ’un sunduğu programda, hem farklı hem de lezzet dolu renkli tarif seçenekleri hazırlanıyor. Sağlıklı, lezzetli, pratik ve renkli tarifler arıyorsanız hafta içi her gün bu yemek programını ekranlarınızdan takip edebileceksiniz. 13:45’de “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Gün ortasında başlayan diziyi izlerken birbirinden heyecanlı ve renkli kesitlere tanıklık edebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:30’da “Şevkat Yerimdar” adlı diğer fenomen dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Yorgunluk kahvenizi yudumlarken bu sevilen renkli diziyi seyredebilirsiniz. 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı canlı haber bültenine sizlerle oluyor. Haberin nabzını tutan ve gündemi meşgul eden tüm yaşananları anlık olarak ekranlarınızdan inceleyebilirsiniz. Sağlık, ekonomi, piyasa, siyaset, spor, yaşam ve hava durumu gibi tüm alanlara özgü güncel gelişmeler sizlerle olacak.

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına yansıyor. Yeni bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız saat 20:00’da FOX ekranlarınız karşısında yerinizi alın. 00:00’da “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Ardından 02:45’de “Kalbimdeki Deniz” adlı dizinin tekrar bölümüne rastlayabileceksiniz. Son bölümdeki gelişmeleri merak ediyorsanız gece kuşağında yayına geçen bu tekrar bölümü mutlaka izlemelisiniz. 05:15’de ise “No:309” adlı dizinin tekrar bölümü bir kez daha hayran kitlesi ile buluşuyor.

Haberin Devamı