Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe

07 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlara dahil olacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden tüm gündem gelişmelerini takip edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümüne geçilecek. Yeni bölümü ile tüm izleyenlerini bir kez daha ekranlara çeken dizi akşamınıza renklilik katacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanızh aberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe

Sabah saat 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı bülten yayına başlayacak. Günün ilk saatlerinde başlayan bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, politika ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri öğrenme şansı elde edeceksiniz. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız sabah başlayan bu tekrarını keyif içinde ekranlarınızdan izleyebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Sizi Böyle Alalım” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli program karşınıza çıkacak. Birbirinden lezzetli tariflerle ekranlara gelen yayını keyif içinde izleyerek sofralarınıza yepyeni özgün tatlar ekleyebilirsiniz. Pınar Altuğ’un sunduğu program; pratik, lezzetli, bol çeşitli ve renkli tarifler ile hafta içi her gün aynı saatte FOX ekranlarında yayına başlıyor.

13:45’de “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yer alacak. Sevilen renkli diziyi gün ortasında izleyerek sevdiklerinizle birlikte güzel vakitler geçirebilirsiniz. 16:30’da “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Heyecan dolu kesitler sunan dizi ile mükemmel anlar yaşayabileceksiniz. 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Bültenden tüm gündem başlıklarına özgü gelişmeleri görebileceksiniz. Türkiye’yi ve dünyayı yakından ilgilendiren gündem konuları konusunda detaylı şekilde haberdar olabileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle! Hüznü heyecanla ve mutlulukla birleştiren bu sürükleyici dizi, akşam başlayacak olan yeni bölümü ile hayranlarını bir kez daha etkilemeyi başarıyor. 00:15’de “Milyonluk Resim” adlı yarışma programı yayın akışına başlayacak. 02:00’da “Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri” adlı dini program yayına geçiyor. Ardından 04:00’da “Adı:Zehra” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. 05:00’da ise “Kadın” adlı dram dizisinin tekrarını izleyebileceksiniz.