Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar

06 Mayıs Pazar gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı ana haber bülteni ile başlayacak. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri bu sabah bülteninden seyrederek güzel bir hafta sonu sabahına uyanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin mükemmel bir yeni bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Polisiye kesitleri ile ekranlara heyecan katan diziyi izleyerek mükemmel bir pazar akşamına merhaba diyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasını meşgul eden tüm gelişmeleri bu bültenden seyredebilirsiniz. Ardından 11:15’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Heyecan dolu kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayan diziyi kahvaltınızı yaparken ailece seyredebilirsiniz. 13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı canlı yayın programı sevenleri ile buluşuyor. Sohbet havasında geçen bu heyecanlı programda siyasetten sağlığa, ekonomiden politikaya kadar daha pek çok konu tartışılıyor. Öğle ortasında yayına geçen program ile hem eğlenebilir hem de farklı gündem konuları hakkında güncel bilgiler edinebileceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:30’da “Bizim Hikaye” adlı sevilen fenomen dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam ediyor. Eğer pazar günü herhangi bir etkinliğiniz yoksa, bu komedi dolu sahnelere sahip olan eğlenceli diziyi seyrederek güzel bir TV keyfine ortak olabilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni başlayacak. Dünyayı ve Türkiye’yi yakındna ilgilendiren en sıcak gelişmeleri, detayları ile birlikte tek tek bu haber bülteninden seyredebilirsiniz. Siyaset, emlak, hava durumu, spor, sağlık, yaşam ve tarih gibi daha akla gelebilecek tüm gündem başlıklarına ait gelişmeler ekranlara yansıtılacak.

20:00’da “Savaşçı” adlı aksiyon ve macera dolu dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Akşam saatlerinin sevilen dizisi ile mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. Gece saat 00.15’de “Yasak Elma” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. İlerleyen saatlerde ise fenomen dizilerin tekrar bölümleri ekranlardaki yerini alıyor. 02:45’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. 05:15’de ise sevilen dizi “Şevkat Yerimdar”, tekrar bölümü ile hayranlarını mutlu etmeyi başaracak.