Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar

03 Haziran Pazar gününe ait yayın akışı, sabah 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına gelecek. Bültenden siyaset, yaşam, ekonomi, emlak, politika, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri inceleyebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara dahil olacak. Polisiye kesitleri ile tüm izleyenleri ekranları karşısına çeken dizi, mükemmel bir akşam geçirmenize yardımcı oluyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar

Sabah saat 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Haber bülteninden tüm gündem gelişmelerini detayları ile birlikte öğrenme imkanı bulabilirsiniz. Siyaset, yaşam, ekonomi, politika, emlak, hava durumu ve spor gibi tüm konu başlıklarına dair gelişmeler ekranlara aktarılacak. 11:15’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Hüznü mutlulukla buluşturan fenomen dizi, güzel bir pazar sabahı geçirmenize yardımcı olacak. 13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı güncel yayın ekranlara geçecek. Gün ortasında başlayan programdan siyaset, yaşam, genel kültür, politika ve tarih gibi tüm konu alanları hakkında detaylı bilgiler edinebileceksiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:30’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına geçecek. FOX ekranlarının sevilen dizisi ile güzel bir gün ortasına merhaba diyebilirsiniz. Dizinin son bölümünü kaçıranlar için bir kez daha yayına geçen dizi pazar ortanızı daha renkli ve keyifli hale dönüştürecek. 19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni ekranlara dahil oluyor. Akşam bülteninden sağlık, siyaset, emlak, politika, hava durumu ve spor gibi her konu başlığına dair gelişmeleri takip edebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Savaşçı” adlı polisiye dizinin yeni bölümü ekranlara dahil oluyor. FOX ekranlarını renklendiren dizi ile güzel bir akşama başlangıç yapabilirsiniz. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına çeken diziyi soluksuz seyredebileceksiniz. 00:15’de “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Gece kuşağında başlayan dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını sakın kaçırmayın. 02:00’da “Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri” adlı canlı yayın programı sizlerle oluyor. Sahur vaktinde başlayan program ile dini anlamda pek çok konuyu öğrenebilirsiniz. 03:30’da “Adı:Zehra” adlı dizinin tekrarı ekranlar karşısına çıkacak. 04:45’de ise “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında olacak.