Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe

Fox TV yayın akışı 31 Ağustos Perşembe günü Çalar saat programıyla başlıyor. Çalar Saat programından sonra ekrana yerli dizi İnadına Aşk geliyor. Ardından Kaybolan Çiçekler programı canlı olarak Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Kaybolan Çiçekler’den sonra Kalbimdeki Deniz ve Sen İste Yeter sırasıyla yayın akışında yerini alıyor. Akşam kuşağı FOX Ana Haber ile başlıyor. Ana haber bülteninden sonra yabancı sinema Jack Reacher yayın akışında yerini alıyor. Ardından ekranların sevilen yarışması Milyonluk Resim yeni bölümüyle yayın akışında olacak. Yayın akışının gece vakitlerinde ise tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. Fox TV 31 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? -  31 Ağustos Perşembe

Fox TV 31 Ağustos Perşembe günü yayın akışı Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Sabah saatlerinde haberlere dair öğrenmek isteğiniz her şeyi 07.15’te Çalar Saat programında bulabilirsiniz. Çalar Saat programından sonra İnadına Aşk yerli dizisi tekrar bölümüyle Fox TV ekranlarında olacak. Defne ile Yalın arasında yaşananlar bu bölümde herkesi şaşırtıyor. Sürpriz gelişmelerin yer aldığı İnadına Aşk’ın bu bölümü 10.00’da Fox TV ekranlarında yayında olacak. İnadına Aşk’ın ardından Kaybolan Çiçekler programı canlı yayınıyla Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Programda kaybolan çocuklar aileleriyle buluşturuluyor. Çocuklar aileleriyle buluşturulurken ortaya çıkan hikayeler duygusal anlar yaşanmasına sebep oluyor. Kaybolan Çiçekler 10.30’da Fox TV’de!

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.15’te Fox TV ekranlarının en fazla izlenen dizilerinden Kalbimdeki Deniz yayınlanıyor. Bu bölümde Deniz ile Mirat birleşebilecekler mi? Her birleşme denemelerinde karşılarına farklı bir engel çıkan çiftin bakalım bu bölümde birleşmesi gerçekleşecek mi? Ardından Hande Ataizi’nin sunuculuğunu üstlendiği program Sen İste Yeter canlı olarak yayınlanıyor. Programa katılan konukların tüm istekleri yerine getirilmeye çalışıyor. Yıllardır kardeşini görmeyenler ve birçok olayın yer aldığı program 16.00’da Fox TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

19.00’da akşam kuşağının başlangıcını FOX Ana Haber yapıyor. FOX Ana Haber’de Türkiye’nin dört bir yanından farklı haberler, objektif haber anlayışıyla aktarılıyor. Haberler bittikten hemen sonra yabancı sinema filmi Jack Reacher Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Jack Reacher’da usta bir keskin nişancının gizemli tutuklanmasından sonra olaylar gelişmeye başlar. Aksiyon ve maceranın hız kesmeden devam ettiği film 20.00’da Fox TV ekranlarında olacak.

22.45’te Selçuk Yöntem’in sunumuyla Milyonluk Resim programının yeni bölümü yayınlanıyor. Resim hafızasına güvenen yarışmacılar büyük ödüle sahip olabilmek için yarışıyorlar. Milyonluk Resim bittikten hemen sonra Kurban Bayramı Özel programı yayın akışında yerini alıyor. Yayın akışının sonuna doğru ise Jack Reacher ve Aşk Yeniden’in tekrarları yer alıyor.

Haberin Devamı