Gazete Vatan Logo

Fox TV'nin iddialı dizisi final yapıyor!

Fox TV'nin en iddialı dizilerinden biri final kararı aldı. Dizinin hayranları bu karara çok üzülecek. İşte final kararı alan o dizi...

Fox TV'nin iddialı dizisi final yapıyor!

Fox TV'nin yaz sezonunda başlayan dizisi Deli Gönül, reytinge yenik düştü. Dizi 10. bölümün ardından ekranlara veda edecek.

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Deli Gönül, reytinglerde istenilen başarıyı bir türlü elde edemeyince final kararı aldı.

10. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

25 Film'in yapımcılığını üstlendiği, Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay'ın başrollerini paylaştığı Fox TV'nin sevilen dizisi Deli Gönül kötü giden reytingler yüzünden 10.bölümde final yapacak.

REYTİNG MAĞDURU OLDU

Son dönemlerin popüler isimlerinden Tuvana Türkay'ın müzik öğretmeni Fatmanur'u, yakışıklı oyuncu Murat Ünalmış'ın ise Fatmanur'a büyük bir tutkuyla aşık olan edebiyat öğretmeni Mehmet Kadir'i canlandırdığı Deli Gönül'ün oyuncuları arasında Macit Sonkan, Mine Tüfekçioğlu ve İştar Gökseven gibi yıllarını televizyon dünyasına vermiş isimler de bulunuyordu. Antakya'dan İstanbul'a uzanan bir aşk hikayesini ekranlara getiren Deli Gönül final kararı alarak reyting mağdurları diziler arasına katıldı.