Gazete Vatan Logo

Fotoğraf çektirirken trenden düşüp öldü

VAN'dan İstanbul'a giden Güney Ekspresi'nde yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Erhan Yıldız, Sakarya'nın Geyve İlçesi'ne bağlı Doğançay Beldesi yakınlarında trenin kapısını açarak dışarı sarkıp kameralı cep telefonuyla fotoğraf çektirmek isterken başını direğe çarptı. Sakarya Nehri'ne düşen Yıldız, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay dün saat 22.00 sıralarında Geyve'nin Doğançay Beldesi yakınlarında meydana geldi. İstanbul'a giden 11542 sefer sayılı Güney Ekspres trenine Kayseri'den bilet alarak binen ve Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne giden Erhan Yıldız, trende tanıştığı 19 yaşındaki M.B.'ye cep telefonu verip, trende hatıra fotoğrafı çekmesini istedi.

Gençler trende iki vagon arasındaki boşluğa geldi. İddiaya göre Erhan Yıldız, hareket halindeki trenin kapısını açıp sarkarken cep telefonunu arkadaşı M.B.'ye bir de bu şekilde fotoğrafını çekmesini istedi. Yıldız, bu sırada demiryolu kenarında bulunan elektrik direğine başını çarptı ve trenden düştü.

Erhan Yıldız'ın hareket halindeki trenden düşmesi üzerine arkadaşı M.B. görevlilere durumu bildirince tren duruldu. Olayın jandarmaya bildirilmesi sonrasında da bölgeye gelen jandarma ekipleri sarp ve ormanlık olan Sakarya Nehri kenarında bulunan bölgede Yıldız'ın cesedini aradı. Cesedin bulunamaması üzerine bölgeye Sakarya Valiliği Arama Kurtarma Birliği ekipleri geldi. Yaklaşık 2 saat süren arama çalışmaları sonrasında gencin cesedi Sakarya Nehri kenarında bulundu. Doğançay'a gelen ailesi, otopsi sonrasında Yıldız'ın cesedini alarak Gebze'ye gitti.

Haberin Devamı