Gazete Vatan Logo

Fortis İstanbul tanıtıldı

Yiğit Group, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ve Türkiye’den rekor katılımın gerçekleştiği Dubai Cityscape Fuarı’nda Fortis İstanbul projesini tanıttı.

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ve Türkiye’den rekor katılımın gerçekleştiği Dubai Cityscape Fuarı’nda Fortis İstanbul, konumu ve özellikleri ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Metrekaresi 4 bin 100 lira

Yiğit GroupYönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, son yıllarda İstanbul’a yoğun bir şekilde Arap ilgisi olduğunu hatırlatarak Dubai Cityscape Global’de de bu ilginin devam ettiğini söyledi. Fortis İstanbul’un bulunduğu konum itibariyle başta Arap yatırımcılar olmak üzere tüm katılımcıların dikkatini çektiğini ifade eden Yiğit, şunları söyledi:

“Fortis İstanbul havaalanına olan yakınlığı, çevresinde bulunan alışveriş merkezleri, projenin sunduğu özelliklerile yatırım amaçlı konut almak isteyenlerin yanı sıra iş ve turistik amaçlı İstanbul’u sık ziyaret eden yatırımcılar için önemli bir alternatif oldu.”

Dünyanın en büyük emlak fuarlarından biri Dubai Cityscape Global’de Türkiye’yi temsil eden gayrimenkul şirketlerinden biri oldukları için gurur duyduklarını vurgulayan Önder Yiğit,fuarınbireysel ve kurumsal yatırımcılarla temasa geçmek ve sektörün hareketlenmesi adına çok verimli geçtiğini ifade etti.

Haberin Devamı

İstanbul’un yeni merkezi Basın Ekspres Yolu’nda yükselen Fortis İstanbul projesi 14 bin 523 bin metrekarelik arsa alanı, 69 bin metrekarelik inşaat alanına sahip bulunuyor. Toplam yatırım tutarının 192 milyon TL olduğu Fortis İstanbul, 20’şer katlı, üç blok ve 705 konuttan oluşuyor. Projede 58 metrekarelik 1+0, 86 metrekarelik 1+1 A, 90 metrekarelik 1+1 B ve 125 metrekarelik 2+1 olmak üzere dört farklı tipte daire bulunuyor.

Tüm daireler rezidans tapulu olduğu için home ofis olarak kullanılma imkanı ile sakinlerine sunuluyor. Her daireye ait balkon ve otopark bulunan Fortis İstanbul’da yer alan 4 bin 700 metrekarelik ticari alanın, başta projedeki konutlar olmak üzere bölgenin günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir mekân haline getirilmesi planlanıyor. Restoran, fitness salonu, çocuk oyun alanı ve 6 bin metrekare peyzaj alanı ile Fortis İstanbul, sakinlerine kullanışlı ve hayatın ritmiyle uyumlu bir yaşam alanı sunuyor. Yaşamın 2016 yılı sonunda başlayacağı Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

Haberin Devamı