Gazete Vatan Logo

Ford’dan geniş ailelere özel!

2015’i ‘Otomobil Yılı’ olarak ilan eden Ford’un ürün atağa tam gaz sürüyor. Marka yenilenen C-MAX ve Grand C-MAX’i satışa çıkarttı. C-MAX ve Grand C-MAX, Ford’un yeni tasarım diline uygun trapezoid ızgara ve LED gündüz farlarını da kapsayan aydınlatma grubu ile dikkat çekiyor.

Ford’dan geniş ailelere özel!

Yeni C-MAX’de 8 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranlı SYNC 2 araç içi iletişim sistemi bulunuyor. Dikey park özelliğini içeren Gelişmiş Otomatik Park Sistemi, Bi-Xenon farlar ve Dinamik Ön Far Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Gelişmiş Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Ford MyKey gibi güvenlik teknolojilerinin yanı sıra yeni C-MAX’de segmentinde ilk ve tek olan Akıllı Bagaj Kapağı özelliği de mevcut.

3 farklı motor seçeneği

3 motor seçeneğine sahip olan C-MAX, 1.6 litre 125 beygir benzinli motor ve manuel şanzıman, 1.5 lt 182 beygir EcoBoost benzinli motor ve otomatik şanzıman, 1.6 lt 115 beygir TDCI dizel motor ve manuel şanzımanla sunuluyor. 7 kişilik Grand C-MAX’te 182 beygir gücünde 1.5 litre EcoBoost benzinli motor ve 115 beygirlik 1.6 litre TDCI dizel motor seçenekleri yer alıyor.

Yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX, 63 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.