Gazete Vatan Logo
Magazin Flaş! Zorla getirilme kararı çıktı

Flaş! Zorla getirilme kararı çıktı

Sunuculuğunu üstlendiği bir televizyon programında Özlem Yıldız’a sarf ettiği "Özlem evliyken eski erkek arkadaşımla Facebook’tan yazıştı” sözleri nedeniyle ifadeye çağrılan Seren Serengil, hakkında zorla ifadeye getirilme kararı çıkarıldı.

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, televizyon programında "Özlem evliyken eski erkek arkadaşımla Facebook’tan yazıştı” sözlerinden ötürü Seren Serengil hakkında hakaretten suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusunun ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Adalet Sarayı’na avukatıyla birlikte gelen ünlü sunucu Özlem Yıldız, savcılığa şikayetçi sıfatıyla ifade vermişti. Yıldız, ifadesinde 'Kim ne derse desin' adlı programda, Serengil’in kendisiyle ilgili onur ve şerefini zedeleyici, çirkin ve aşağılayıcı nitelikte beyanlarda bulunduğunu ve uzlaşmak istemediğini belirterek, "Şikayetçiyim" demişti.

İFADEYE GELMEYİNCE ZORLA GETİRİLME KARARI ÇIKTI

Savcılık, Yıldız’ın ifadesinin ardından Serengil’i ifadeye davet etti. Serengil, 4 ay geçmesine rağmen ifade vermeye gelmeyince, hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı. Serengil’in önümüzdeki günlerde ifade vermeye gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

“EVLİ BİR KADINA YAKIŞIYOR MU?”

Seren Serengil sunuculuğunu üstlendiği bir televizyon programında Özlem yıldız ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapmış, Özlem Yıldız ise canlı yayına telefonla bağlanarak ateş püskürmüştü. Serengil, Yıldız hakkında “Sinan Serter’le evli olduğu dönemde benim eski sevgilim Oğuz Aşıçı’ya Facebook’ta yazıyordu. Evli bir kadına yakışıyor mu?” sözleri üzerine Yıldız, telefon bağlantısıyla katıldığı programda “Hepimiz Seren Serengil’in de geçmişini biliyoruz. Kimsenin benim namusuma özelime çamur atmaya, kimsenin anne babama bunları yaşatmaya hakkı yok. Bundan sonrası mahkemede” ifadelerini kullanmıştı.